Skip to content

Kom werken bij In de Bres!

Wie zijn wij?

Onze organisatie is veelzijdig. Zowel qua leeftijdsgroepen, problematiek en behandelaanbod als qua disciplines en kerkelijke achtergronden van onze medewerkers. We bieden maatwerk en hebben in onze behandeltrajecten zowel oog voor de klachten als de mogelijkheden van iemand. Daarnaast zijn we een relatief kleine en wendbare organisatie met korte lijnen qua afstemming en meedenken op het gebied van beleid.

Geloof en levensvisie zien we als een belangrijk onderdeel van het leven, waarbij er een wisselwerking kan zijn met psychische klachten. In overleg met cliënten bekijken we of en op welke manier we aandacht besteden aan geloof in de gesprekken. De behoefte van cliënten is hierin leidend. Ons uitgangspunt is dat iedereen welkom is, ongeacht geloofsovertuiging. We vinden het belangrijk dat er ruimte is voor professionele ontwikkeling en scholing. Dit bevorderen we intern d.m.v. werkbegeleiding, intervisie, kennismomenten en bijeenkomsten rondom christelijke identiteit. Daarnaast ook d.m.v. externe supervisie en (na)scholing.

Dit maakt ons In de Bres

Samen geloven we in herstel

Herstel kent meerdere vormen. Van ‘leren omgaan met’ tot ‘volledig herstel’. Van ‘het verlichten van’ tot het ‘aanvaarden van’. Samenwerken is de basis van onze behandelingen. Gelijkwaardig, naast elkaar, en zo veel mogelijk op basis van eigen keuzes.

Iedereen is welkom

Ons uitgangspunt is dat iedereen welkom is, ongeacht geloofsovertuiging. Geloof en levensvisie zien we als een belangrijk onderdeel van het leven, waarbij er een wisselwerking kan zijn met psychische klachten.

We zijn ambitieus

We werken hard, zijn leergierig en altijd in beweging, gedreven om onze cliënten de beste zorg te bieden. Daarbij bewaken we wel onze grenzen en is er volop ruimte voor spontaniteit, gezelligheid en plezier.

De vacatures

Hier word je blij van 

Een vertrouwde en veilige werkomgeving

De mogelijkheid om geloof te integreren in je werk

Een breed zorgaanbod voor kind, jeugd en volwassenen

Ruimte voor professionele ontwikkeling en (na)scholing

Ruimte voor eigen ideeën en meedenken over beleid

Werken in een kleine organisatie

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Niet gevonden wat je zocht? 

Of heb je een andere vraag? Laat ons hier weten wat je wel zoekt. Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste collega's.