Skip to content

Kom werken bij de Jonge Krijger!

Wie zijn wij?

Bij de Jonge Krijger helpen we jongeren naar school, werk en wat ze het allerliefste willen doen. Dit doen we door ze persoonlijk te coachen en trainingen, workshops en voorlichting te geven. We gaan voor jongeren door het vuur, en met succes: van alle jongeren die meedoen vindt 70 tot 80% de opleiding of het werk dat ze het liefste doen! 

De Jonge Krijger bereikt jongeren écht. We zijn een sociale onderneming die haar maatschappelijke impact zichtbaar maakt: we pakken jeugdwerkloos aan, voorkomen dat jongeren voortijdig schoolverlaten of schulden maken, en helpen jongeren met hun persoonlijke groei. Ook hebben we een opleidingstak - de Krijger Academie - die opleidingen, trainingen en masterclasses verzorgt voor jongeren en professionals.

Dit maakt ons de Jonge Krijger

We stellen de jongere centraal

We dragen actief bij aan een samenleving waarin jonge mensen vanuit hun eigen kracht en talent hun plek innemen. We stellen de jongere en zijn ontwikkeling écht centraal en zijn vasthoudend in onze coaching en begeleiding.

We zijn doelgericht

Vanuit onze jarenlange expertise, ervaring en kennis van de belevingswereld en ontwikkeling van jongeren, bieden we oplossingen voor de mismatch die er bestaat tussen onze idealen en de realiteit van alledag.

We zijn ondernemend

We zijn initiatiefrijk en enthousiast en handelen als we zien dat er iets moet gebeuren. We zoeken naar mogelijkheden, pakken kansen en zijn niet bang om buiten gebaande paden te treden.  

Hier word je blij van 

Impact maken en bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren

Werken in een hecht team waar werkgeluk voorop staat

Ruimte voor meedenken en eigen initiatieven

Een dynamische werkomgeving

Goede arbeidsvoorwaarden

Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

De vacatures

Geen open vacatures.

Onze recruiters

Jessica Walkley

+31 6 43160762

Vivianne Janson

+31 6 36220531

Niet gevonden wat je zocht? 

Of heb je een andere vraag? Laat ons hier weten wat je wel zoekt. Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste collega's.