Skip to content

AFAS beheerder (financieel)

Rotterdam€ 3.004 - € 4.468 per maandForta Services

Functieomschrijving

Als AFAS beheerder bij Forta ben je het eerste aanspreekpunt voor AFAS financieel. Heb jij affiniteit met psychologie? Ga je geen uitdaging uit de weg? Weet je jouw kennis om te zetten naar een goede AFAS inrichting en voel je je geroepen om waar en wanneer nodig passend advies te geven? Lees dan verder! 


Wij zijn Forta!

Wij zijn een landelijk opererende, snelgroeiende GGZ-aanbieder. Wat begon op een zolderkamer is uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Dat doen wij voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ. Naast reguliere GGZ hebben wij ook expertise gericht op complex trauma, eetstoornissen, intercultureel, wonen en maatschappelijke re-integratie. Inmiddels doen we dit met ruim 1000 inspirerende en gepassioneerde zorgverleners, en nog elke dag zien we kansen op de arbeidsmarkt die we graag volop benutten. Forta bestaat uit Forta Services, Forta Volwassenen, Forta Jeugd, Forta Intercultureel, Forta POH-GGZ, Forta Opleidingen, PSYTREC, de Pi-groep, Human Concern, Dokter Bosman, in de Bres, de Jonge Krijger en Holygrow.


Wij onderscheiden ons door snelheid in dienstverlening en transparantie naar cliënten. Dat is alleen mogelijk als we op ieder niveau hoge kwaliteit leveren. Wij zijn op zoek naar een AFAS beheerder die hieraan wil bijdragen. Sandra wordt je directe collega, haar specialiteit is AFAS HRM & Payroll. Met jouw specialisme gericht op financieel zijn we compleet!

Als AFAS beheerder / consultant houd je er van om kennis te verzamelen om vervolgens AFAS te optimaliseren, interpreteren en integreren. Jij weet hoe belangrijk het is om de AFAS software goed in te richten. Als AFAS Beheerder zoek je altijd naar de beste oplossing. Hiervoor ga je in gesprek met collega’s, win je advies in, inspireer je anderen en deel je jouw kennis. Het gaat om een zelfstandige functie waarin je de ruimte krijgt voor creativiteit en eigen initiatief. We zijn op zoek naar vernieuwing en innovatie. Het geeft jou veel energie om zichtbaar bij te drage aan de groei van Forta. Je hebt specialistische kennis over het ERP-pakket financieel. In de basis zorg je voor een efficiënt systeem. Het uitdenken, implementeren en vormgeven is één van jouw werkzaamheden. Je beheert daarbij alle functionaliteiten van AFAS en adviseert continu over het toepassen van nieuwe mogelijkheden. Dankzij jouw inzet kunnen wij vertrouwen op kwaliteit, snelheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van AFAS. Je signaleert knelpunten, updates en nieuwe releases. Je bent de collega’s net een stapje voor, waardoor zij de beste resultaten kunnen behalen.


Waarom je wel of juist niet voor deze functie moet kiezen?

 • Wel, als je jouw enthousiasme graag wil delen;
 • Wel, als je analyses weet om te zetten in een helder advies;
 • Wel, als je graag de (ICT) techniek wil induiken en affiniteit hebt met finance;
 • Niet, als je niet goed tegen ad-hoc kan;
 • Niet, als je denk dat de afkorting 'GGZ' staat voor een voetbalclub in Zwolle.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent 24-36 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt ervaring met het softwarepakket AFAS;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam of Utrecht.


Wat mag je van ons verwachten?

Afgelopen jaren is onze organisatie sterk gegroeid. Wij hebben de ambitie om onze voorsprong te behouden en onze positie te verstevigen in Nederland. Dit zie je ook terug in onze bedrijfscultuur. We werken graag hard, zijn ambitieus en lachen tussendoor om elkaars flauwe humor. Er heerst een informele sfeer waarbij het helemaal niet gek is om met de directie aan de lunchtafel te zitten. We hebben het uitstekend georganiseerd en kennen een duidelijk verwachtingsmanagement. Wij gaan daarom als vanzelfsprekend graag in gesprek over de verwachtingen.  

 • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Diverse scholingsmogelijkheden op AFAS gericht;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief - wij hangen ook regelmatig aan de mouw van een directielid om ideeën te delen;
 • De uren bespreken we in overleg, passend bij jouw wensen (maximaal 36 uur per week);
 • Salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt. We vinden de gelijkheid in het team belangrijk en zullen hier open over communiceren;
 • Werken in het centrum van Rotterdam (ideaal als je je luncht bent vergeten) of in Utrecht;
 • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wij kijken uit naar je reactie. Neem dan contact op met Vivianne Janson. Vivianne Janson is bereikbaar via 06-36220531 - janson@forta.nl - Klik hier om te chatten met Vivianne. Daarnaast is Jessica Walkley ook bereikbaar via 06-43160762 - walkley@forta.nl

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do