Skip to content

Allround facilitair medewerker GGZ

Bilthoven€ 1.762 - € 2.600 per maandPSYTREC Bilthoven

Functieomschrijving

Als facilitair medewerker zorg jij er graag voor dat alles er tiptop uitziet zodat onze behandelaren zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Wij zoeken iemand die onze cursisten/cliënten en collega's graag in het zonnetje wil zetten. Iemand met een zorgzaam karakter, die structuur weet aan te brengen en bovenal gezelligheid met zich mee brengt! Het gaat om een functie voor 16 uur per week op onze behandellocatie in Bilthoven.

Wij zijn PSYTREC, een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van ernstige en complexe PTSS. Wij bieden kortdurende en intensieve online behandeling waarmee circa 85% van de mensen een daling laat zien in PTSS symptomen en circa 70% hun PTSS diagnose verliest. De cliënten ondergaan een zeer intensief programma van twee of vier dagen; een deel van de cliënten overnacht in de kliniek en een ander deel van de cliënten volgt de behandeling online. Het gaat om kortdurende intensieve behandeling waarin meerdere trauma’s behandeld worden. PSYTREC is een GGZ-instelling waarin innovatie centraal staat.

Over de functie

Als facilitair medewerker zorg je ervoor dat onze collega's hun werk onder optimale omstandigheden kunnen uitvoeren. Samen met een team van negen collega’s voer je de dagelijkse facilitaire werkzaamheden uit. Jullie zorgen ervoor dat de omgeving netjes blijft. De werkzaamheden zijn uiteenlopend zoals diverse onderhoudswerkzaamheden, het herstellen van defecten en het verzorgen van interne verhuizingen. Wanneer nodig help je de hovenier om het terrein rondom de vestiging op orde te houden. Is er een collega uit de keuken ziek? Dan spring je bij en help je met het bereiden van de maaltijden voor onze cliënten. Is de portier afwezig? Ook daar draai jij je hand niet voor om. Jij helpt je collega’s en neemt de portiersdienst voor je rekening. Tijdens deze dienst beantwoord je eventuele vragen van cliënten en treed je op wanneer er een calamiteit is.

Je kunt goed omgaan met mensen, hebt een gastvrije persoonlijkheid en draagt graag bij aan de goede sfeer. Het is voor jou van belang om echt als team samen te werken, je weet anderen te enthousiasmeren en motiveren zodat jullie als team de doelen kunnen nastreven. Ben je een aanpakker met een pro-actieve werkhouding en wil je graag in een bijzondere werkomgeving werken dan ben jij mogelijk geschikt!

Als facilitair medewerker is er een vroege (kort 07:00-12:00 of lang: 07:00/09:00-17:00), een dagdienst (kort: 15:00-20:00 of lang: 12:00-20.00) en late dienst als portier (kort: 16:00-23:00 uur of nachtdienst van 23:00-07:30 uur). De werkdagen zijn maandag t/m donderdag en incidenteel op vrijdag. - De nachtdiensten komen niet vaak voor. 

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Een zeer afwisselende functie in een enthousiast team. Het team bestaat uit vier keukenhulpen, twee schoonmaakmedewerkers, twee portiers en een hovenier;

  • Alle arbeidsvoorwaarden uit de CAO GGZ;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;

  • Een mooie werkomgeving midden in het bos. 


Wat verwachten wij van jou?

  • Beschikbaar voor 16 uur per week. Je zult twee vaste werkdagen krijgen van maandag t/m donderdag. Daarin vragen wij wel flexibiliteit wanneer een collega ziek is of met verlof gaat;

  • Dat je doet wat je leuk vindt en dit uitstraalt.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@psytrec.nl en 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vrij

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, woe, do

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do