Skip to content

Ambulant gezinsbegeleider kind & jeugd

Schiedam€ 2.735 - € 4.207 per maandForta Jeugd / Thuis Team Jeugd (TTJ)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar twee specialistische ambulante gezinsbegeleiders voor min 28, max 36 uur per week. Wij zijn Thuis Team Jeugd, oftewel TTJ. Een samenwerkingsverband van Forta Jeugd en Prokino Zorg - samen bieden wij ambulante begeleiding en behandeling aan voor kinderen, jongeren en/of het gezin thuis. 


Wij bundelen onze krachten, ieder vanuit eigen expertise zodat we samen een netwerk van zorg bundelen rondom de cliënt. Goede zorg halen we dichtbij, thuis en in de wijk. Het gaat daarbij om specialistische, integrale jeugdhulp die een brug slaat tussen GGZ, jeugd- en opvoedhulp. Wij richten ons op het gebied van sociaal en persoonlijk functioneren, opvoedondersteuning, psychotherapeutische, systemische en psychiatrische behandeling aan gezinnen met kinderen en jeugdigen tot 23 jaar.


Het Thuis Team Jeugd TTJ team bestaat uit algemene jeugd (GGZ) hulpverleners, basispsychologen, GZ-psychologen en specialisten. Wie met elkaar samenwerken, is afhankelijk van de cliënt en hulpvraag. Elk zorgtraject wordt op maat geleverd. Gewoon waar mogelijk, specialistische GGZ waar nodig. Mogelijk aangevuld met de methodiek Multidimensionale Familietherapie (MDFT). Wij werken vanuit een systeemgerichte visie en streven ernaar om de meest efficiënte en effectieve behandeling te bieden


Over de functie

Als Specialistische Ambulant Gezinsbegeleider weet jij wat nodig is voor de jeugdigen en hun ouders. Je bewaakt het overzicht van integrale jeugdhulp. Gedurende het hele (begeleiding-/behandel-) proces begeleidt jij alle leden van het gezin. Samen stel je de gewenste doelen op, evalueer je deze in de tussentijd en stel je deze bij waar nodig. Soms drie stappen achteruit en twee stappen vooruit. Elke stap is goed - hoe klein de stap ook is. Je bundelt de krachten, niet alleen binnen het gezin maar ook tussen collega's. Je voelt je als een vis in het water als het om netwerken en samenwerken gaat. Samen bereik je meer! Enerzijds ben je graag verantwoordelijk voor je eigen caseload. En anderzijds werk je nauw samen met de regiebehandelaar. Jij herkent jezelf in daadkracht en initiatief. Soms neem je iets uit handen, soms reik je iets aan - je bent flexibel om maatwerk te leveren met een persoonlijke benadering. 

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt (binnenkort) een SKJ (oftewel een diploma zoals social work, pedagogiek, maatschappelijk werk, psychologie);
  • Ervaring binnen de GGZ of Jeugdzorg;
  • Eigen vervoer tot je beschikking;
  • Je hebt geduld voor de kinderen, jongeren en/of het gezin;
  • Je bent als een kameleon en kunt je communicatiestijlen naadloos aanpassen aan je gesprekspartner.


Wat mag je van ons verwachten?

De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Je ontvangt een dienstverband bij Prokino Zorg en wordt aangestuurd door de directieleden van het TTJ. Zij gaan graag met jou in gesprek over de verwachtingen. Werkplezier staat bij ons voorop en er is ruimte voor jouw initiatieven. De functie van teamleider is in ontwikkeling. Zie je kansen? Voel je vrij om deze met ons te delen. 

  • Een fulltime dienstverband is gebaseerd op 36 uur per week;
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform cao jeugdzorg (schaal 9);
  • Wij zoeken iemand voor minimaal 28 uur, maximaal 36 uur per week;
  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek;
  • Een werkplek waar je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wij kijken uit naar je reactie. Lindy den Braber - braber@forta.nl en 06-43160753.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do