Skip to content

Applicatiebeheerder (Google) in de geestelijke gezondheidszorg

Rotterdam€ 2.385 - € 3.606 per maandForta Services

Functieomschrijving

Ben jij thuis in Google en Google apps, werk je graag zelfstandig en hou je van innoveren? We werken inmiddels al even met Google maar we willen graag naar een hoger niveau, maar daar hebben we een creatieve, nieuwsgierige Google beheerder/ werkplekondersteuner voor nodig. Ben jij te porren voor deze nieuwe rol in een groeiende, platte organisatie? Lees dan snel verder!


Als Google beheerder / werkplek ondersteuner zorg je voor de gebruiksvriendelijkheid van onze systemen en applicaties. Het is belangrijk dat onze collega's zonder onnodige zorgen hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Je begrijpt meteen wat belangrijk is. Je bent analytisch en doorziet het proces om zo je collega's op weg te helpen. Het gaat om een nieuwe functie waar ruimte is voor eigen creativiteit en eigen initiatief. Wij noemen onszelf vooruitstrevend, maar jij ziet natuurlijk direct wat er allemaal nog beter kan en pakt dat op. Zodra er een probleem is, heb jij de oplossing al. Onze collega's vinden werken in de Google Cloud soms nog best spannend. Jij zorgt met jouw aanwezigheid voor vertrouwen, rust en overzicht in zowel complexe verbeterprojecten als dagelijkse vragen. Zo ben je verantwoordelijk voor de implementatie, configuratie, upgrading en het verhelpen van foutmeldingen. Omdat je de hele dag door in contact bent met je collega's is het heel fijn als je communicatief sterk in je schoenen staat en zowel op zelfstandige basis als in teamverband kunt knallen.


Forta
Wij zijn een landelijk opererende, snelgroeiende GGZ-aanbieder. Wat begon op een zolderkamer is uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Dat doen we voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ. Naast reguliere GGZ hebben wij ook expertise gericht op complex trauma, eetstoornissen, intercultureel, wonen en maatschappelijke re-integratie.
Forta bestaat uit Forta Services, Forta Volwassenen, Forta Jeugd, Forta Intercultureel, Forta POH-GGZ, Forta Opleidingen, PSYTREC, Pi-groep, Human Concern, Dokter Bosman, in de Bres, de Jonge Krijger en Holygrow. FortaServices zorgt voor de ondersteunende diensten zoals ICT, salarisadministratie, HR, finance en control, kwaliteit en ondersteuning en de zorgverkoop. Ondanks dat we inmiddels met ruim 1500 collega’s door het hele land actief zijn, kennen we een open, transparante cultuur waar een no-nonsense-mentaliteit de boventoon voert. Enthousiasme, korte lijnen en professionaliteit maken bij ons het verschil.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal een mbo 4-diploma;
  • Affiniteit met Google;
  • Je bent fulltime beschikbaar en woont in (de omgeving van) Rotterdam;
  • Je houdt van een omgeving die constant in beweging is;
  • Je denkt buiten de gebaande paden, toont lef en neemt de leiding binnen jouw expertisegebied.


Wat mag je van ons verwachten?

Afgelopen jaren is onze organisatie sterk gegroeid. Wij hebben de ambitie om onze voorsprong te behouden en onze positie te verstevigen in Nederland. Dit zie je ook terug in onze bedrijfscultuur. We werken graag hard, zijn ambitieus en lachen tussendoor om elkaars flauwe humor. Er heerst een informele sfeer waarbij het helemaal niet gek is om met de directie aan de lunchtafel te zitten. We hebben het uitstekend georganiseerd en kennen een duidelijk verwachtingsmanagement. Wij gaan daarom als vanzelfsprekend graag in gesprek over de verwachtingen.

  • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief - wij hangen ook regelmatig aan de mouw van een directielid om ideeën te delen;
  • Salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt. We vinden de gelijkheid in het team belangrijk en zullen hier open over communiceren;
  • Werken in het centrum van Rotterdam (ideaal als je je luncht bent vergeten);
  • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Nieuwsgierig geworden? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wij zijn benieuwd naar je reactie. Jessica Walkley - walkley@forta.nl ​06-43160762 - aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do