Skip to content

Basispsycholoog

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselFortaGroep Rotterdam Capelle ad IJssel

Functieomschrijving

Of het nu stemmingsklachten zijn, angstklachten, een depressie of persoonlijkheidsproblematiek, veel van dit soort hulpvragen behandelen we bij de FortaGroep. We werken vanuit een persoonlijke benadering met duidelijke verwachtingen, zowel naar de cliënten als naar elkaar. Maar hoe maak jij met jouw behandelingen het verschil voor onze cliënten? En hoe borg je de kwaliteit van zorg? Heb jij daar frisse ideeën over? Op onze locatie in Capelle is er ruimte voor een nieuwe collega die graag meedenkt en eigen initiatief toont. 


Als basispsycholoog werk je binnen het team van de FortaGroep Capelle aan den IJssel. Het team bestaat uit basis-, GZ, klinisch psychologen/psychotherapeuten en een psychiater. Als team bieden we een variërend aanbod van hulp aan vanuit de BGGZ en SGGZ voor volwassenen. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. De behandelingen zijn op locatie face-to-face én online (volledig digitaal en E-health). De sfeer is open, proactief en samenwerkingsgericht; alleen ga je hard maar samen komen we sneller verder! 

Vereisten

Wat je doet als basispsycholoog

Jij bent de eerste die de cliënt ziet. Als basispsycholoog verricht je intakes om een goed beeld te krijgen van de klachten. Deze functie vraagt om empathisch vermogen, doortastendheid, creativiteit en vooral de drive om mensen verder te helpen. Naast de intakes geef je kortdurende individuele behandeling gericht op kwaliteit en dieperliggende veranderingen. Wat de functie extra interessant maakt is dat je het niet alleen doet. Je werkt nauw samen met collega's binnen je eigen team en daarbuiten. Je schakelt regelmatig met de regiebehandelaars, verwijzers en onderhoudt deze contacten. Overleg momenten worden afgewisseld met intervisie.

De voordelen van de FortaGroep

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
  • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Het team zal kennis en plezier met je delen;
  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform cao GGZ;
  • Wij investeren graag in je, we bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Meer weten?

Wij zijn op zoek naar een basispsycholoog voor 24 uur per week. Er is kamer ruimte op de maandag, dinsdag en vrijdag (buitenlocatie). Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken er naar uit om in jou te investeren! Vivianne Janson - 06-36220531 - janson@forta.nl