Skip to content

Basispsycholoog

Nederland, Zuid-Holland, Rotterdam HoogvlietFortaGroep Rotterdam Hoogvliet

Functieomschrijving

Als basispsycholoog draag je bij aan de wensen, hulpvragen en behandeldoelen van anderen. Bij ons kan je jouw bijdrage leveren aan volwassenen met diverse psychische klachten zoals depressie, angst- en paniekklachten, trauma, somatoforme problematiek, dwang en stemmingsproblematiek. Wij, de FortaGroep, zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen vanuit de basis- en specialistische GGZ.


Maak jij samen met ons het verschil?

Er is vaak niet één oorzaak voor de hulpvraag. Je verricht intakes om een goed beeld te krijgen van de hulpvraag. Je werkt altijd vanuit een persoonlijke en positieve benadering. Je streeft naar de beste behandelmogelijkheid. Hiervoor heb je nauw contact met de regiebehandelaar, verwijzers en indien nodig andere zorgdisciplines. Overleg momenten worden afgewisseld met intervisie. Je geeft kortdurende individuele behandeling gericht op kwaliteit en dieperliggende veranderingen. De behandelingen zijn kort waar kan en langer waar nodig. Naast de reguliere face-to-face behandelingen hebben wij ook de mogelijkheid voor cliënten om de behandeling digitaal te volgen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan hun behandeldoelen. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Wat deze vacature uniek maakt is ons Intensief Trauma Traject (ITT) voor complex trauma (PTSS), waarbij aaneengesloten twee weken lang traumabehandeling geboden wordt middels o.a. EMDR. 


De FortaGroep Hoogvliet is een team van basispsychologen, gz-psychologen, klinisch psychologen en psychologen in opleiding. Het team van Hoogvliet kenmerkt zich door ambitieuze collega’s die graag meedenken en eigen initiatief toont. Ook belangrijk: de samenwerking en sfeer onderling is prettig! Onze collega’s delen graag nieuwe ideeën. De FortaGroep is opgezet door een drietal behandelaren op een kleine zolderkamer in Rotterdam. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een mooie bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Wij staan bekend om onze kleinschalige praktijken en servicegericht behandelproces. Doordat onze medewerkers zelf bijdragen aan de behandelingen, weten we wat er speelt en kunnen we kwalitatief hoogwaardige zorg blijven bieden. Wij streven naar laagdrempelig toegankelijke zorg en een minimale wachtlijst. Jouw expertise is ons succes, daarom zorgen we dat je jezelf blijft ontwikkelen. Door onze eigen behandelaren op te leiden, (vakgerelateerde) scholing aan te bieden en te investeren in persoonlijke ontwikkeling kunnen we beter vraag en aanbod op elkaar laten aansluiten.Vereisten

Wij zoeken een basispsycholoog voor 32 of 36 uur per week. Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de cao GGZ. Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkplezier voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven.

  • Wij investeren graag in scholing en persoonlijke ontwikkeling;
  • Je komt te werken in een dynamische werkomgeving;
  • Er is ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Meer weten?

Spreekt een betrokken organisatie met korte communicatielijnen jou aan? Word je enthousiast van een gevarieerd zorgaanbod in combinatie met het Intensief Trauma Traject? Zet jij ook de cliënt centraal? Check, check, dubbelcheck. Kortom: maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Vivianne Janson kijkt uit naar je reactie - janson@forta.nl - 06-36220531