Skip to content

Basispsycholoog

Nederland, Zuid-Holland, SliedrechtFortaGroep Sliedrecht

Functieomschrijving

De populatie in Sliedrecht is gevarieerd en de problematiek is uitdagend. Wij zijn op zoek naar een basispsycholoog die hier niet voor terug deinst en een toegankelijke persoonlijkheid heeft richting onze cliënten. Want welke psychische en psychiatrische klachten heeft iemand? Wat zit hier achter? En welke behandeling is het meest passend? Of het nu gaat over angst- en stemmingsklachten, depressieve gevoelens, persoonlijkheidsproblematiek, onverklaarbare lichamelijke klachten of vergelijkbaar, jij staat voor onze cliënten klaar!


Als basispsycholoog ben je dé specialist voor hulpvragen vanuit de basis- en specialistische GGZ. De werkzaamheden zijn uiteenlopend. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van intakes. Samen met de cliënt onderzoek je de knelpunten en bespreken jullie de verwachtingen. Hiervoor werk je nauw samen met de regiebehandelaar, verwijzers en andere collega's. Je geeft kortdurende, individuele behandeling gericht op kwaliteit en dieperliggende veranderingen. Als basispsycholoog reik je graag handvatten aan waarmee de cliënt toekomstige situaties beter aankan. De overlegmomenten zullen worden afgewisseld met intervisie.


Naast de reguliere behandelingen op locatie hebben wij ook de mogelijkheid voor cliënten om behandeling digitaal te volgen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan hun behandeldoelen. Kwaliteit en ontwikkeling staan centraal met de meest recente evidence based behandelmethoden en E-health. Er zijn goede faciliteiten om online vanuit huis te werken. De locatie Sliedrecht heeft een buitenlocatie in Hendrik Ido Ambacht. De meeste collega's werken 1 dag op de buitenlocatie. Het gaat om een relatief klein team die nauw met elkaar samenwerken. Het team kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer, zorg voor elkaar en informeel contact. Samenwerking staat voor dit team hoog in het vaandel. De locatie ligt centraal (bij het Albert Schweitzer ziekenhuis) en is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed te bereiken.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde WO (master) opleiding tot basispsycholoog;
  • Bij voorkeur de CGt basiscursus behaald;
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;
  • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wij investeren graag in jou!

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Wij investeren graag in je. Dit doen wij door verschillende mogelijkheden te bieden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een dynamische organisatie, binnen een kleinschalig en enthousiast team bestaande uit junior, medior en senior collega's. Wij stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Het team zal kennis en plezier met je delen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. 

  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek. 
  • Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Meer weten over de FortaGroep Sliedrecht?

Spreekt een betrokken organisatie met korte communicatielijnen jou aan? Word je enthousiast van een gevarieerd zorgaanbod? Zet jij ook de cliënt centraal? Check, check, dubbelcheck. Kortom: maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wij kijken uit naar je reactie - janson@forta.nl - 06-36220531 - Klik hier om te chatten met Vivianne.