Skip to content

Basispsycholoog

Nederland, Flevoland, LelystadPi-Groep Lelystad

Functieomschrijving

Spreekt het jou aan om als basispsycholoog te werken in een klein team met een gevarieerd zorgaanbod? Dan is onze locatie in Lelystad iets voor jou! Wij bieden op deze locatie een ruim zorgaanbod voor volwassenen in zowel de generalistische basis-GGZ als de gespecialiseerde GGZ.


Over de functie

Als basispsycholoog heb je een afwisselend takenpakket. Je verzorgt de intakegesprekken, doet diagnostiek, stelt behandelplannen op en voert de behandelingen uit. Je biedt (kort- en langdurend) evidence-based, klantgerichte psychologische behandeling aan onze cliënten. De behandelingen zijn online (volledig digitaal en E-health) én face-to-face op locatie. Je werkt nauw samen met de regiebehandelaar. Met collega's houdt je multidisciplinaire overleggen over indicatiestellingen, behandeltrajecten en de voortgang van behandelingen. Als basispsycholoog is het belangrijk dat je je verder wil ontwikkelen en zorgvuldigheid weet uit te dragen. Wij zoeken iemand die graag mee groeit met ons team!

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde WO (master) opleiding tot basispsycholoog;
 • Basiscursus CGT strekt tot aanbeveling;
 • Diagnostiek en behandel ervaring binnen de GGZ;
 • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;
 • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

 • Salariëring conform cao GGZ;
 • Werktijden binnen kantooruren;
 • Het team zal kennis en plezier met je delen;
 • Een dynamische werkomgeving met ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Ruimte voor meedenken, eigen initiatief en specialisatie;
 • Wij investeren graag in je, we bieden verschillende mogelijkheden voor opleiding, workshops en congressen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband,jaarlijks 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een boeiende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


De Pi-groep

De locatie in Lelystad is een kleinschalige behandellocatie. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen (vanuit de BGGZ en SGGZ). Wij bieden individuele behandeling (kort- én langdurend) en daarnaast zijn er mogelijkheden tot (ontwikkeling van) groepsbehandeling. Als team bieden we CGT, schematherapie, farmacotherapie en traumabehandeling. Het team bestaat uit (big-geregistreerde) behandelaren, bestaande uit meerdere basispsychologen, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV), een GZ-psycholoog, GGZ-arts en psychiater. Het team omschrijft zichzelf als hecht, informeel en goed op elkaar ingespeeld. De samenwerking staat centraal, zowel werkinhoudelijk als privé. Het team wordt praktisch ondersteund door een secretaresse. Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen om daarmee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen. Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen. Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf en beschermd wonen op maat. Aanvullend bieden wij in Friesland en Flevoland Specialistische GGZ en Basis GGZ. Ambulante zorg wordt geboden in Friesland, Flevoland en Drenthe.


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Vivianne Janson | 06-36220531 | v.janson@pi-groep.nl | Aanwezig: ma, di, do, vrij

--