Skip to content

Basispsycholoog

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamFortaGroep Rotterdam Centrum (Westblaak)

Functieomschrijving

Hulpvragen vanuit de basis- en specialistische GGZ, een dynamische werkomgeving en natuurlijk samen lunchen met je collega's. Geen dag en geen cliënt is hetzelfde. En dat is juist wat jou aanspreekt als basis psycholoog. Ben jij die ambitieuze basis psycholoog die wij zoeken? 


Als basispsycholoog wil je hoog kwalitatieve zorg bieden aan de cliënten. Hun hulpvraag staat bij jou op nummer één. Je verricht intakes, overlegt met de (regie)behandelaar en biedt individuele behandeling bij volwassenen gericht op kwaliteit en dieperliggende veranderingen. Je maakt onderdeel uit van het multidisciplinair behandelteam. Samen hebben jullie wekelijkse teamoverleg en cliëntbesprekingen alsook intervisie bijeenkomsten en FortaGroep referaten. Je hebt nauw contact met verwijzers en onderhoudt deze. 


Samen maken we het verschil

Je komt te werken in het centrum van Rotterdam. Het team van Rotterdam Westblaak heeft twee expertises, de reguliere GGZ en de psycho-oncologie (Vruchtenburg). Beide zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen. Het team biedt een variërend aanbod van hulp aan vanuit de BGGZ en SGGZ. Niet alleen mensen die zelf kanker hebben (gehad), maar ook hun naasten (o.a. partners, kinderen) kunnen in de zorg terechtkomen. Als basispsycholoog ligt voor jou de focus op de reguliere GGZ. De behandelingen zijn veelal face-to-face op locatie in een combinatie met beeldbellen en online e-Health programma's (volledig digitaal behandelen behoort indien gewenst door de cliënt tot de mogelijkheden). De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Angst, depressie, persoonlijkheidsproblematiek of trauma, jij weet er wel raad mee. Met een afgeronde master psychologie in je linkerzak en ervaring in de geestelijke gezondheidszorg in de rechter heb jij wat nodig is om jouw cliënten bij te staan. 

De FortaGroep
staat voor samen, toekomstgericht verbeteren in de GGZ. Samenwerking, collegialiteit en professionaliteit is daarom erg belangrijk voor ons. De behandelingen zijn kort waar kan en langer wanneer nodig. Naast de reguliere behandeling op locatie hebben wij ook de mogelijkheid voor cliënten om behandeling volledig digitaal te volgen. Kwaliteit en ontwikkeling staan centraal met de meest recente evidence based behandelmethoden en E-health. We hebben korte communicatielijnen, werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Er is er aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Vanuit ons eigen opleidingscentrum zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil. Een goede sfeer en plezier op de werkvloer vinden wij belangrijk!

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een diploma als basispsycholoog;
 • Werkervaring met CGT, EMDR, MBCT/ACT en schematherapie (bij voorkeur de cursussen behaald);
 • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

 • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s (junior, medior en senior);
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Het team zal kennis en plezier met je delen;
 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform cao GGZ;
 • Een arbeidsovereenkomst van 24 - 36 uur per week;
 • Wij investeren graag in je, we bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Meer weten?

Spreekt de reguliere GGZ jou aan en wil jij je graag verder doorontwikkelen in verschillende hulpvragen? Dan ben je bij ons op het goede adres! Stuur ons bij interesse je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Vivianne Janson - 06-36220531 - janson@forta.nl