Skip to content

Basispsycholoog

Hank€ 3.241 - € 4.883 per maandFortaGroep Hank

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Hank zijn wij op zoek naar een basispsycholoog. Het kleine team behandelt hulpvragen binnen de BGGZ en de SGGZ. Wij zijn op zoek naar een ervaren basispsycholoog die affiniteit heeft met complexe specialistische hulpvragen.


FortaGroep biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Je kan denken aan stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Wij streven naar maximale tevredenheid en efficiëntie. 

De sfeer binnen de groep is ‘ons kent ons’. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. En hebben hart voor de ‘zaak’. Daarnaast hebben wij veel junioren in dienst die wij aan de hand meenemen en pas loslaten als ze eraan toe zijn.

Jij als basispsycholoog binnen ons team

Als basispsycholoog verricht je intakes en geef je kortdurende individuele behandelingen aan volwassenen gericht op dieperliggende veranderingen. De hulpvragen zijn divers. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met cliënten met angst en stemmingsklachten, trauma, somatoforme en persoonlijkheidsproblematiek. Je schakelt regelmatig met de regiebehandelaar, verwijzers en onderhoudt deze contacten. Overleg momenten worden afgewisseld met intervisie. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken ook middels therapieland (e-health) aan de behandeldoelen.

Je komt te werken in een team met behandelaren die goed op elkaar zijn ingespeeld. Het team bestaat uit een klinisch psycholoog, vier GZ-psychologen, een basispsycholoog, een trainee en een secretaresse. De kracht van locatie Hank is hard werken en een goede dosis humor. Het team kenmerkt zich als open en eerlijk en werkt transparant naar zowel elkaar als de cliënten. Daarnaast is er ruimte voor ontwikkeling. Kom je ergens niet uit of heb je een nieuw idee? Hier word je geholpen en krijg je de ruimte om ideeën aan te dragen. Alleen samen kun je het verschil maken.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de cao GGZ (maar dat wist je natuurlijk al);
  • Een salaris in functiegroep 60;
  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
  • Een team van ervaren collega’s;
  • Goede opleidingsmogelijkheden waardoor jij je als persoon en vakinhoudelijk kunt blijven ontwikkelen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde WO masteropleiding tot basispsycholoog;
  • Bij voorkeur behandelervaring in de GGZ, met de voorkeur binnen de SGGZ (op gebied van trauma)
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.


Hebben wij je interesse gewekt?

Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk ouwerkerk@forta.nl, 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vrij

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, woe, do

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do