Skip to content

Basispsycholoog

Naaldwijk€ 3.306 - € 4.981 per maandForta Volwassenen Naaldwijk

Functieomschrijving

Wanneer de cliënt zijn angstklachten bespreekbaar maakt breng jij de rust en maak je de situatie overzichtelijk. In jouw ogen is er op dat moment niets belangrijkers dan de juiste tools aan te reiken. Samen vervolgen jullie de behandeling met een positief uitgangspunt. Dit doe je door een duidelijk verwachtingspatroon te scheppen en persoonlijke benadering. Herken jij jezelf hierin? Wij zoeken een psycholoog die samen met ons het verschil kan maken. 


We zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen vanuit de basis- en specialistische GGZ. Forta Volwassenen is opgezet door behandelaren met een visie om kwalitatief hoogwaardige behandelingen toegankelijk te houden. Dit doen wij vanuit kleine praktijken, onze digitale poli en/of dichtbij de huisartsenpraktijk. We streven naar een minimale wachtlijst en laagdrempelig toegankelijke zorg.


Ons team in Naaldwijk is op zoek naar een basispsycholoog. We hebben korte communicatielijnen, informele sfeer en zoeken een collega die hieraan wil bijdragen. Wij werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Als psycholoog verricht je intakes, geef je kortdurende, individuele behandeling bij volwassenen gericht op kwaliteit en dieperliggende veranderingen. Je werkt nauw samen met collega's binnen je eigen team en daarbuiten. Je schakelt regelmatig met de regiebehandelaar, verwijzers en onderhoudt deze contacten. Overleg momenten worden afgewisseld met intervisie. De behandelingen zijn op locatie face-to-face én online (volledig digitaal en E-health). De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Je kan denken aan stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Wij weten zeker dat jij het kunt. Sterker nog; wij investeren graag in je! Dit doen wij door verschillende mogelijkheden aan te bieden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. En je hoeft het niet alleen te doen. Samen met het team kun je het verschil maken!

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde WO masteropleiding tot basispsycholoog;
  • Bij voorkeur behandelervaring binnen de GGZ;
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week. Wij hebben kamer ruimte op de maandag, woensdag en vrijdag, mogelijk kan dit aangepast worden in overleg met het team. Er is ruimte om meer uren en werkdagen te bespreken, waarbij een combinatie van werken op meerdere locaties of vanuit huis kan.


Wij investeren graag in jou!

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Wij investeren graag in je. Dit doen wij door verschillende mogelijkheden te bieden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een dynamische organisatie, binnen een kleinschalig en enthousiast team bestaande uit junior, medior en senior collega's. Wij stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Het team zal kennis en plezier met je delen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek. Tot slot hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Meer weten over de Forta Volwassenen Naaldwijk?

Spreekt een betrokken organisatie met korte communicatielijnen jou aan? Word je enthousiast van een gevarieerd zorgaanbod? Zet jij de cliënt centraal? Check, check, dubbelcheck. Kortom: maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Nora kijkt uit naar je reactie! - ouwerkerk@forta.nl - 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do