Skip to content

Basispsycholoog

Drachten€ 3.306 - € 4.981 per maandPi-groep Drachten

Functieomschrijving

Spreekt het jou aan om als basispsycholoog te werken in een klein team met een gevarieerd zorgaanbod? Dan is onze locatie in Drachten iets voor jou! Wij bieden op deze locatie een ruim zorgaanbod voor volwassenen in zowel de generalistische basis GGZ als gespecialiseerde GGZ.


Over de functie

Als basispsycholoog heb je een afwisselend takenpakket. Je verzorgt de intakegesprekken, doet diagnostiek, stelt behandelplannen op en voert de behandelingen uit. Je biedt (kort- en langdurend) evidence-based, klantgerichte psychologische behandeling aan onze cliënten. De behandelingen zijn online (volledig digitaal en E-health) én face-to-face op locatie. Je werkt nauw samen met de regiebehandelaar. Met collega's houdt je multidisciplinaire overleggen over indicatiestellingen, behandeltrajecten en de voortgang van behandelingen. Als basispsycholoog is het belangrijk dat je je verder wil ontwikkelen en zorgvuldigheid weet uit te dragen. Wij zoeken iemand die graag mee groeit met ons team! Deze functie kan ook vervuld worden in combinatie met de functie van basispsycholoog op de behandellocatie van de Pi-groep in Lelystad. 


De Pi-groep

De locatie in Drachten is een kleinschalige behandellocatie. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor kinderen, jongeren en volwassenen (vanuit de BGGZ en SGGZ). Wij bieden individuele behandeling (kort- én langdurend) en daarnaast zijn er mogelijkheden tot (ontwikkeling van) groepsbehandeling. De behandelingen zijn online (volledig digitaal en E-health) én face-to-face op locatie. Als team bieden we CGT, schematherapie, farmacotherapie en traumabehandeling. Het team bestaat uit (big-geregistreerde) behandelaren, bestaande uit meerdere GGZ-agogen, meerdere basispsychologen/orthopedagogen, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV), een psychomotorisch therapeut, een GZ-psycholoog, een klinisch psycholoog en psychiater. Het team omschrijft zichzelf als hecht, informeel en goed op elkaar ingespeeld. De samenwerking staat centraal zowel werkinhoudelijk als privé. De sfeer is goed, ze werken hard en zijn open naar elkaar. Het team wordt ondersteund door een goedlachse assistente. Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen om daarmee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen. Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen. Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf en beschermd wonen op maat. Aanvullend bieden wij in Friesland en Flevoland Specialistische GGZ en Basis GGZ. Ambulante zorg wordt geboden in Friesland, Flevoland en Drenthe.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
  • Ruimte voor meedenken, eigen initiatief en specialisatie;
  • Salaris conform CAO GGZ in FWG 60;
  • Wij investeren graag in je, we bieden verschillende mogelijkheden voor opleiding, workshops en congressen;
  • De cao GGZ kent voordelige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde WO masteropleiding tot basispsycholoog;
  • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie;
  • Het is een pré als je de basiscursus CGT hebt afgerond.


Hebben wij je interesse gewekt?

Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk. E ouwerkerk@pi-groep.nl,T 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do