Skip to content

Basispsycholoog

Halsteren€ 3.306 - € 4.981 per maandForta Volwassenen Halsteren

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Halsteren zijn we op zoek naar een basispsycholoog. Het kleine team kenmerkt zich door Brabantse warmte en een niet lullen maar poetsen cultuur. “Komen we er niet uit? Dan helpen we elkaar. We regelen het gezamenlijk binnen onze eigen toko”. Er is veel expertise in huis en minder ervaren collega’s worden actief ondersteunt om zich verder te ontwikkelen. Op deze locatie gaan de deuren van de behandelkamer open zodra er niet behandeld wordt. Zo kun je altijd even bij elkaar binnenlopen als je een vraag hebt. 


De locatie Halsteren biedt diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen vanuit de BGGZ en SGGZ. En een Intensief Trauma Traject (ITT) voor complex trauma (PTSS).


Jij als basispsycholoog binnen ons team

Als basispsycholoog verricht je intakes en geef je kortdurende individuele behandelingen aan volwassenen gericht op dieperliggende veranderingen. De hulpvragen zijn heel divers. Van cliënten die even niet lekker in hun vel zitten tot angstklachten en depressies. Naast face-to-face behandelingen hebben we ook een online aanbod. 

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de cao ggz (maar dat wist je natuurlijk al);
  • Een salaris in functiegroep 60;
  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
  • Ervaren collega’s waar je op mee kunt liften;
  • Goede opleidingsmogelijkheden waardoor jij je als persoon en vakinhoudelijk kunt blijven ontwikkelen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde WO (master) opleiding tot basispsycholoog; 
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week (meer uren worden op prijs gesteld). Je bent in ieder geval beschikbaar op de vrijdag; 
  • Enige ervaring met CGt gerichte behandelingen. Wanneer jij aan het begin van je loopbaan staat bieden wij de mogelijkheid om een traineeship te volgen; 
  • Dat je proactief contact onderhoudt met de regiebehandelaar en met verwijzers.


Over Forta Volwassenen

Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken ook middels therapieland (e-health) aan de behandeldoelen. En wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de psychologische zorg toegankelijk te houden.


De sfeer binnen de groep is ‘ons kent ons’. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. En hebben hart voor de ‘zaak’. Daarnaast hebben wij veel junioren in dienst die wij aan de hand meenemen en pas loslaten als ze eraan toe zijn.


Hebben wij je interesse gewekt?

Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk ouwerkerk@forta.nl, 06-43265086. 

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do