Skip to content

Basispsycholoog

Capelle aan den IJssel€ 3.306 - € 4.981 per maandForta Volwassenen Capelle ad IJssel

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een basispsycholoog. Het team behandelt hulpvragen binnen de BGGZ en de SGGZ. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. En dat is juist wat jou aanspreekt! Ben jij die ambitieuze basispsycholoog die wij zoeken?


Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Je kan denken aan stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Wij streven naar maximale tevredenheid en efficiëntie. De sfeer binnen de groep is ‘ons kent ons’. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. En hebben hart voor de ‘zaak’. Daarnaast hebben wij veel junioren in dienst die wij aan de hand meenemen en pas loslaten als ze eraan toe zijn.

Jij als basispsycholoog binnen ons team

Als basispsycholoog verricht je intakes en geef je kortdurende individuele behandelingen aan volwassenen gericht op dieperliggende veranderingen. De hulpvragen zijn divers. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met cliënten met angst en stemmingsklachten, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Je schakelt regelmatig met de regiebehandelaar, verwijzers en onderhoudt deze contacten. Overleg momenten worden afgewisseld met intervisie. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken ook middels therapieland (e-health) aan de behandeldoelen.


Je komt te werken in een team met behandelaren die goed op elkaar zijn ingespeeld. Het team bestaat uit vier regiebehandelaren en drie basispsychologen. Er heerst een informele sfeer. Het team kenmerkt zich als open en eerlijk en werkt transparant naar zowel elkaar als de cliënten.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de cao GGZ;
  • Een salaris tussen 3306 en 4981 euro per maand;
  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Een werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde WO (masteropleiding) tot basispsycholoog;
  • Beschikbaar voor 32 uur per week. Je bent beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op dinsdag ben je werkzaam op een buitenlocatie; 
  • Ervaring met CGt gerichte behandelingen;
  • Dat je proactief contact onderhoudt met de regiebehandelaar en met verwijzers.


Hebben wij je interesse gewekt?

Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk ouwerkerk@forta.nl, 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do