Skip to content

Basispsycholoog

Arnhem€ 3.306 - € 4.981 per maandDokter Bosman Arnhem

Functieomschrijving

Voor ons team in Arnhem zoeken wij een basispsycholoog voor volwassenen. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten? Heb je ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ? Dan ben je van harte welkom in ons team Arnhem.


Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar een persoonlijke aanpak. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.


Werken bij Dokter Bosman Arnhem

Het team in Arnhem bestaat uit 12 collega's, waaronder basispsychologen, GZ-psychologen, psychotherapeut, arts, een psychiater en lichaamsgerichte therapeuten. In het team is veel expertise op gebieden als EMDR, ADHD, trauma, zelfbeeld en (lichte) persoonlijkheidsproblematiek. We werken graag lichaamsgericht en met een psychodynamische blik. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. We zijn een leuk, energiek, enthousiast, leergierig en sociaal team.


Wat ga je doen

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. Je voert intakegesprekken en brengt dit in tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Samen met cliënten maak je een behandelplan en evalueer je de behandeling.

Vereisten

Wat breng je mee?


Ben je een basispsycholoog met praktijkervaring in de GGZ, met 2 jaar ervaring (basistechnieken van CGT) en in het bezit van een LOGO-verklaring?  Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan, kun je autonoom werken en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen!


Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. 

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ, schaal 60
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
  • Enthousiaste, betrokken en gezellige collega´s
  • Geen avond- en weekenddiensten
  • Een gebruiksvriendelijk EPD


Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar, recruiter, op telefoonnummer 088 226 81 56 - aterhaar@dokterbosman.nl. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier! Direct solliciteren kan ook. Houd je motivatiebrief en CV gereed. We horen graag van je!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do