Skip to content

Basispsycholoog of orthopedagoog kind & jeugd

Gouda€ 3.306 - € 4.981 per maandForta Jeugd Gouda

Functieomschrijving

Voor de kind en jeugd poli in Gouda zoeken wij een enthousiaste basispsycholoog of orthopedagoog. Forta Jeugd biedt diagnostiek en ambulante GGZ behandeling voor kinderen en adolescenten in de leeftijd van vier tot en met zeventien jaar met psychiatrische problematiek, emotionele klachten, gedragsproblemen en/of schoolproblemen. We werken vanuit Forta Jeugd Gouda samen met Forta Volwassenen met wie wij ons richten op jongvolwassenen (transitiejeugd).


Wij zoeken twee daadkrachtige collega´s die samen met ons het verschil willen maken.


Over de functie

Als basispsycholoog of orthopedagoog heb je een centrale rol binnen het team op de poli in Gouda. Je verricht intakes en psychodiagnostisch onderzoek. Daarnaast bied je (kortdurende) individuele behandeling, ouderbegeleiding en gezinsgesprekken aan. Als basispsycholoog of orthopedagoog werk je volgens een behandelplan en heb je intensief contact met de regiebehandelaar. Je neemt deel aan overleggen en werkt nauw samen met verschillende zorgdisciplines. Bovendien heb je nauw contact met verwijzers, huisartsen en sociale teams. De behandelingen zijn vooral de locatie in Gouda en soms online (beeldbellen en E-health).


Forta Jeugd

Forta Jeugd biedt diagnostiek en ambulante GGZ behandeling voor kinderen en adolescenten in de leeftijd van vier tot en met zeventien jaar met psychiatrische problematiek, emotionele klachten, gedragsproblemen en/of schoolproblemen. Dit doen wij op locaties in Gouda, Schiedam en Rotterdam. Wij werken vanuit een handelings- en systeemgerichte visie. Dat wil zeggen dat we de klachten altijd plaatsen binnen de context van het kind of de adolescent: vrienden, gezin en school. Qua behandeling is Forta Jeugd CGT georiënteerd, met affiniteit op het gebied van systeemtherapie, schematherapie en ACT. Als team willen we zo breed mogelijk zorg kunnen bieden. We besteden aandacht aan individuele en teamontwikkeling. Wij vinden zorgvuldige indicatiestelling belangrijk dus wegen zo vroeg mogelijk af welke hulp passend is. Ook geloven wij in het belang van een goede organisatie van het zorglandschap en een prettige samenwerking met collega-instellingen.


De FortaGroep staat voor samen, toekomstgericht verbeteren in de GGZ. We hebben korte communicatielijnen en werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Vanuit ons eigen opleidingscentrum zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil. Een goede sfeer en plezier op de werkvloer vinden wij belangrijk!

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Alle voorwaarden uit de cao GGZ;
 • Een salaris tussen 3306 en 4981 euro per maand;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Een werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde WO (masteropleiding) psychologie of orthopedagogiek;
 • Affiniteit met diagnostiek en/of met behandeling van jongvolwassenen;
 • Je bent in het bezit van de BAPD;
 • Aantoonbare ervaring met ouders en gezinnen binnen de jeugd GGZ;
 • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Hebben wij je interesse gewekt?

Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk. E ouwerkerk@forta.nl , T 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do