Skip to content

Basispsycholoog of orthopedagoog kind & jeugd

Amersfoort€ 3.306 - € 4.981 per maandDokter Bosman Amersfoort

Functieomschrijving

Voor ons team in Amersfoort zoeken wij een basispsycholoog of orthopedagoog voor kind en jeugd. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten en zou je dat willen doen bij een organisatie met een onderscheidende aanpak? Beschik je over tenminste twee jaar relevante ervaring in de jeugd GGZ? Wij zoeken versterking voor ons superleuke team, dus laat van je horen!


Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doelen. We vinden het belangrijk om het netwerk van de cliënt te betrekken bij de diagnostiek en behandeling. Bij Dokter Bosman werken meer dan driehonderd medewerkers. Onze cliënten geven ons een 9,0 op Zorgkaart Nederland.


Werken bij Dokter Bosman Amersfoort

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Na een diagnostiektraject maak je samen met cliënten een behandelplan en voert dit plan uit. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt samen met en onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega en wij bespreken alle trajecten in het multidisciplinair overleg (MDO) dat iedere maandag- en woensdag wordt gehouden.


In ons team werken we systemisch. Jouw individuele behandeling loopt daarom vaak parallel met een systeembehandeling waarbij je een intensief samenwerkt met een systeemtherapeut. Naast de systeembehandeling bieden we ook groepsbehandeling aan voor jongeren en hun ouders.


De diversiteit in ons team maakt dat wij een veelheid aan behandelmethodieken kunnen inzetten, waarbij wij naast de methodiek ook geloven in de kracht van de behandelrelatie. Wij vinden het leuk als collega's enthousiast zijn over nieuwe kennis. Er is hierin veel ruimte voor eigen initiatief en met (o.a.) referaten en webinars houden wij elkaar hiervan op de hoogte en inspireren wij elkaar.


Ons team bestaat uit 17 collega's waaronder een kinder- en jeugdpsychiater, (GZ-)psychologen/ Orthopedagoog(-Generalisten), systeemtherapeuten en een gastvrouw. Wij zijn een heel ervaren en zeer betrokken team dat het belangrijk vindt om voldoende tijd en ruimte te hebben voor verbinding met elkaar en onze cliënten.


Onze locatie is gevestigd in een gerenoveerd klooster in een bosrijke omgeving aan de rand van de stad. Wij beschikken naast behandelkamers (en het bos!) ook over een gezinskamer, een PMT-ruimte en een spel- en creatieve kamer. Het is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Vereisten

Wat kun je van ons verwachten? 

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Daarnaast krijg je standaard meegeleverd:

  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ (schaal 60);
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Werkbegeleiding van een BIG geregistreerde collega
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals;
  • Ambulante behandeling, alleen tijdens kantooruren;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou? 

  • Je bent afgestuurd basispsycholoog of orthopedagoog met minimaal twee jaar ervaring in de jeugd-GGZ; 
  • Je hebt aantoonbare ervaring met diagnostiek en behandeling van (intergenerationeel)trauma, angst, autisme en ADHD;
  • Beschikbaar voor 24 - 36 uur per week.


Wil je meer weten of direct solliciteren?

Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Dan maken we graag kennis met je! Na een initieel sollicitatiegesprek ben je welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen. De gewenste startdatum is 1 september 2023. 


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar (recruiter) op telefoonnummer 088-226 81 56. 

Direct solliciteren kan uiteraard ook; zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do