Skip to content

Basispsycholoog PTSS

Weert€ 3.306 - € 4.981 per maandPSYTREC Weert

Functieomschrijving

Wil jij je graag specialiseren in PTSS? Spreekt een ambitieuze, vooruitstrevende en dynamische organisatie jou aan? En vind het belangrijk om in teamverband te werken? Dan is deze vacature mogelijk iets voor jou!

Wij zijn PSYTREC, een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van ernstige en complexe PTSS. Wij bieden kortdurende en intensieve online behandeling waarmee circa 85% van de mensen een daling laat zien in PTSS symptomen en circa 70% hun PTSS diagnose verliest. In plaats van vele maanden één keer per week of één keer per twee weken behandelen, kiezen wij ervoor de PTSS in twee of meer dagen aaneensluitend te behandelen. Resultaten waar we trots op zijn! Bekijk onze website voor meer informatie over ons behandelprogramma: https://psytrec.nl/


Als basispsycholoog ben je bij ons betrokken bij de (door)ontwikkelingen van ons behandelprogramma. Wij krijgen er energie van om continu de behandeltechnieken te verbeteren. Wij werken met een duidelijke visie en vinden het belangrijk dat een cliënt zelf de regie heeft. Het team is betrokken, enthousiast en er heerst een goede sfeer. Het team heeft een open cultuur, er is veel humor, weinig hiërarchie en het hard werken verbindt ons. Als basispsycholoog krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot PTSS specialist. Je verzorgt zelfstandig de intakes, voorbereidende en slotsessies en EMDR- en exposure behandelingen. De regiebehandelaar zal je gedurende de dag ondersteunen. Je draagt bij aan diagnostisch onderzoek over PTSS en deelt jouw inzicht hierover met collega's. Daarnaast participeer je in het dagelijkse multidisciplinair overleg met collega behandelaren. Het is belangrijk dat de cliënten eigen regie hebben en zelf gemotiveerd zijn om energie te steken in hun behandeling.


Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde WO (master) opleiding tot basispsycholoog;
 • Je hebt bij voorkeur de CGt (basis)cursus behaald;
 • Je hebt bij voorkeur de EMDR (basis)cursus behaald;
 • Je bent enthousiast en wil samen het verschil maken voor mensen met de diagnose PTSS.


Wat mag je van ons verwachten?

De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen. Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkplezier voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. 

 • Het betreft een functie die vanaf 2 dagen (18 uur) per week bekleed kan worden;
 • Specialisatie in behandeling van complexe PTSS;
 • Gevarieerde werkzaamheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • Je wordt intensief getraind door professoren;
 • Je wordt intensief getraind door professoren, ervaren klinisch en GZ- psychologen
 • Een team met grotendeels BIG geregistreerde collega's (junior, medior en senior);
 • Een ongekend leuke organisatie waarin snel geschakeld wordt;
 • Arbeidsvoorwaarden, salariëring en reiskostenvergoeding conform cao GGZ;
 • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Ga jij het verschil maken voor onze cliënten en behandelaren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij worden enthousiast van brieven waarin wij lezen waarom jij bij onze organisatie en deze functie past. Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@psytrec.nl - 06-43265086

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do