Skip to content

Basispsycholoog trainee

HalsterenFortaGroep Halsteren

Functieomschrijving

Heb jij je master psychologie net op zak en wil je starten als behandelaar binnen de GGZ? Wij bieden een trainee traject aan voor junior psycholoog!

Wij investeren graag in onze medewerkers, we bieden daarom een trainee traject aan voor een junior psycholoog. Als trainee stimuleren wij jou tot het behalen van de registratie tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt. Naast het uitvoeren van intakes en behandelingen is er ruimte in je agenda voor individuele werkbegeleiding om persoonlijke groei, ontwikkeling van competenties en doelstellingen in het vak als basispsycholoog te kunnen verwezenlijken. In het eerste jaar krijg je de mogelijkheid tot het volgen van de basiscursus VGCt. Je ontvangt groepsbegeleiding indien er meerdere trainee's starten van een basispsycholoog en wekelijks individuele begeleiding van een BIG collega. Daarnaast krijg je een productie vrijstelling van 4 uur per week.

Het tweede jaar staat in teken van de vervolgcursus VGCt. Je ontvangt wekelijks individuele begeleiding en krijgt een productie vrijstelling van 4 uur per week. Na afronden van het trainee traject in twee jaar volgt bij goed functioneren en vacatureruimte een aanstelling in de functie van basispsycholoog onder de gebruikelijke cao GGZ voorwaarden. Je krijgt de ruimte om je N=1 te schrijven, de werkbegeleiding is individueel en functioneert mee in de reguliere productienorm.  Er is gekozen voor een vrijstelling van productie en aanhouden van wekelijkse individuele werkbegeleiding om ruimte te creëren om groei, ontwikkeling van competenties en persoonlijke doelstellingen in het vak als therapeut te kunnen verwezenlijken. 

Je komt te werken op onze locatie Halsteren. Het team is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen (vanuit de BGGZ en SGGZ). Naast het brede zorgaanbod, biedt Halsteren een zeer specialistische hulp aan. Een uniek product binnen het team van Halsteren is het Intensief Trauma Traject (ITT) voor complex trauma (PTSS). Het (kleine) team in Halsteren kenmerkt zich door de persoonlijke benadering, ondernemerschap en gezelligheid. Ze delen hun enthousiasme, kwetsbaarheid en ideeën om de zorg continue te verbeteren. Wij investeren graag in onze medewerkers. Vanuit ons eigen opleidingscentrum zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Samen zetten we ons in voor toekomstgericht verbeteren in de GGZ, met een 100% tevredenheid voor cliënten en medewerkers. We hebben korte communicatielijnen en werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Er is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil. Een goede sfeer en plezier op de werkvloer vinden wij belangrijk! De meeste locaties hebben een buitenlocatie en bieden naast de reguliere face-to-face behandeling ook de mogelijkheid voor cliënten om behandeling digitaal te volgen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan hun behandeldoelen. Als nieuwe collega zie je uitdaging om deze vorm van digitale behandeling verder te helpen ontwikkelen en hieraan actief deel te nemen. Kwaliteit en ontwikkeling staan centraal met de meest recente evidence based behandelmethoden en E-health.


Vereisten

Wij zijn op zoek naar een junior trainee psycholoog met:

 • Een afgeronde WO (master) opleiding tot basispsycholoog;
 • Een beschikbaarheid voor 36 uur per week;
 • Enige ervaring. Dit is mooi meegenomen maar geen eis;
 • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat wij bieden:

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Voor een trainee geldt een andere route dan basispsychologen. Voor gegeven op contract, opleiding, productie en werkbegeleiding.

 • Je komt te werken in actieve werkomgeving binnen een enthousiast en ondernemend team;
 • Er is een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s (junior, medior en senior);
 • Het team zal kennis, plezier en flauwe grappen met je delen;
 • Een arbeidsovereenkomst van 36 uur per week;
 • Wij investeren in je cursussen, jij in je eigen tijd;
 • Het ontwikkelingsproces en de voorwaarden waarbinnen we het leren stimuleren zijn daarmee in positieve zin afwijkend van een basispsycholoog. De salarisvoorwaarden zijn vervolgens een vertaling hiervan en in samenhang hiermee en zijn voor alle trainees gelijk;
 • In het eerste jaar een inschaling van FWG 50 / aanloopschaal 49 in combinatie met de basiscursus VGCt;
 • Het tweede jaar een inschaling van FWG 55 / aanloopschaal 54 in combinatie met de vervolgcursus VGCt;
 • Ook na het trainee traject investeren wij graag in je, we bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Bij goed functioneren en vacatureruimte een aanstelling in de functie van basispsycholoog onder de gebruikelijke cao GGZ met een inschaling van functiegroep 60.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken er naar uit om in jou te investeren! Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@forta.nl - 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do