Skip to content

Basispsycholoog trainee

NaaldwijkForta Volwassenen Naaldwijk

Functieomschrijving

Heb jij je master psychologie net op zak en wil je starten als behandelaar binnen de GGZ? Wij bieden een trainee traject aan voor junior psycholoog!

Over de functie

Wij investeren graag in onze medewerkers, we bieden daarom een trainee traject aan voor een junior psycholoog. Als trainee stimuleren wij jou tot het behalen van de registratie tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt. Naast het uitvoeren van intakes en behandelingen is er ruimte in je agenda voor individuele werkbegeleiding om persoonlijke groei, ontwikkeling van competenties en doelstellingen in het vak als basispsycholoog te kunnen verwezenlijken. In het eerste jaar krijg je de mogelijkheid tot het volgen van de basiscursus VGCt. Je ontvangt groepsbegeleiding indien er meerdere trainee's starten van een basispsycholoog en wekelijks individuele begeleiding van een BIG geregistreerde collega. Daarnaast krijg je een productie vrijstelling van 4 uur per week.


Het tweede jaar staat in teken van de vervolgcursus VGCt. Je ontvangt wekelijks individuele begeleiding en krijgt een productie vrijstelling van 4 uur per week. Na afronden van het trainee traject in twee jaar volgt bij goed functioneren en vacatureruimte een aanstelling in de functie van basispsycholoog onder de gebruikelijke cao GGZ voorwaarden. Je krijgt de ruimte om je N=1 te schrijven, de werkbegeleiding is individueel en functioneert mee in de reguliere productienorm. Er is gekozen voor een vrijstelling van productie en aanhouden van wekelijkse individuele werkbegeleiding om ruimte te creëren om groei, ontwikkeling van competenties en persoonlijke doelstellingen in het vak als therapeut te kunnen verwezenlijken.


Over Forta Volwassenen

Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Je kan denken aan stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Wij streven naar maximale tevredenheid en efficiëntie. De sfeer binnen de groep is ‘ons kent ons’. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. En hebben hart voor de ‘zaak’. Daarnaast hebben wij veel junioren in dienst die wij aan de hand meenemen en pas loslaten als ze eraan toe zijn.

Vereisten

Wat kun je van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;
  • In het eerste jaar een inschaling in FWG 50, aanloopschaal 49, in combinatie met de basiscursus VGCt. In het tweede jaar een inschaling in FWG 55, aanloopschaal 54, in combinatie met de vervolgcursus VGCt. Na afloop van het traineeship een aanstelling in de functie van basispsycholoog met een inschaling in FWG 60;
  • Een werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde WO (master) opleiding tot basispsycholoog;
  • Een beschikbaarheid voor 24 - 32 uur per week;
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag;
  • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken er naar uit om in jou te investeren! Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@forta.nl - 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do