Skip to content

Basispsycholoog

Woerden€ 3.306 - € 4.981 per maandDokter Bosman Woerden

Functieomschrijving

Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten en zou je dat willen doen bij een organisatie met een onderscheidende aanpak? Beschik je over enige jaren ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ? Lees dan snel verder!


Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.


Werken bij Dokter Bosman Woerden

In ons team ga je werken met acht collega’s, waaronder basispsychologen, GZ-psychologen, een psychiater, een psychomotorisch therapeut en een gastvrouw. In het team is veel expertise op verschillende gebieden, zoals EMDR, ADHD, ASS, trauma, zelfbeeld en schematherapie. We werken graag lichaamsgericht en met een psychodynamische blik gekeken. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en we delen onze kennis actief met elkaar. Er is volop ruimte voor je eigen ontwikkeling en ontplooiing. We zijn een warm, enthousiast en leergierig team. Ons team wordt ondersteund door een fijne gastvrouw. We delen ons pand met onze collega’s van team Kind en Jeugd.


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. Je voert intakegesprekken en brengt dit in tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Samen met cliënten maak je een behandelplan en evalueer je de behandeling.

Vereisten

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een basispsycholoog met bij voorkeur minimaal 2 jaar praktijkervaring in de GGZ en in het bezit van een LOGO-verklaring. Heb je misschien ook al cursussen gevolgd op het gebied van CGT, EMDR of schematherapie, dan is dat een pré. Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team om onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen.


Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
  • Gebruiksvriendelijk EPD
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team
  • en natuurlijk goede koffie en thee.


Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar, recruiter, op telefoonnummer 088 226 81 56 - aterhaar@dokterbosman.nl. Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier! Direct solliciteren kan natuurlijk ook: zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. We horen graag van je!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do