Skip to content

Begeleider HBO GGZ

Almere€ 2.600 - € 3.500 per maandPi-groep Almere (beschermd wonen)

Functieomschrijving

In het eerste kwartaal 2023 verhuist het Trainingshuis in Almere met alle bewoners naar een nieuwe locatie; Homerushof. Op deze beschermd wonen locatie wonen 40 jongvolwassenen en volwassenen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek en complexiteit op meerdere levensgebieden. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je die met ons aangaan? 

*Starten kan al heel snel op de oude locatie waarna je uiteraard mee verhuisd naar de nieuwe locatie.


Jij als Zorgcoach (HBO) werkt samen met een multidisciplinair team, en ondersteun en train je de cliënten. Dit doe je volgens het 8-fasenmodel en de IRB-methode. Zo werk je met elkaar aan de stabilisering en ontwikkeling van de cliënten en aan een prettig woon-, werk- en leefklimaat. Als zorgcoach coördineer je de zorg rondom de cliënten en draag je de verantwoordelijkheid over het gehele zorgtraject. Je bent actief betrokken bij intakes, begeleidingsplannen opstellen met cliënten en je hebt regie en overzicht over de uitvoering hiervan maar ook de door- en uitstroom op onze locatie. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om je binnen het team te verdiepen op zorginhoud of te verbreden binnen onze organisatie. Uiteraard bied je duidelijkheid en structuur en geef je functionele aanwijzingen aan de begeleiders in de uitvoer op de afdeling, en in de omgang met collega's heb je een coachende en faciliterende rol. Als zorgcoach sta je in nauw contact met onze polikliniek en de afdeling participatie voor bijvoorbeeld dagbesteding. Het is in deze rol belangrijk dat je bezit over goede communicatie skills, beleid kunnen maken en dat je verslaglegging onder de knie hebt.

Over de Pi-groep

Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen om daarmee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen. Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen. Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf en beschermd wonen op maat. Aanvullend bieden wij in Friesland en Flevoland Specialistische GGZ en Basis GGZ. Ambulante zorg wordt geboden in Friesland, Flevoland en Drenthe.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Ben jij oprecht nieuwsgierig naar de ander, toon jij compassie naar je cliënt, collega en jezelf en weet je daar jouw authenticiteit en zorgvuldigheid in uit te dragen? Dan pas jij bij de Pi-groep.

Voor beide profielen zijn we op zoek naar kandidaten met een open en proactieve houding, die flexibiliteit als uitdaging zien in de breedste zin van het woord, en die kunnen reflecteren op eigen handelen. Omdat we een nieuwe locatie met elkaar gaan opbouwen is het fijn als jij daar denkt een actieve bijdrage in te kunnen leveren. Met elkaar en de bewoners kunnen we deze uitdaging aan!


Wie ben jij als Zorgcoach?

 • Jij hebt een HBO diploma in de zorg - zoals SPH, MWD, Social Work of vergelijkbaar;
 • Jij hebt 2 á 3 jaar ervaring in de psychiatrie / GGZ en kent de bijhorende groepsdynamiek als je broekzak;
 • Jij bent 24-32u per week beschikbaar;
 • Kennis van WMO en WLZ is zeer wenselijk;
 • Jij toont inzet, positieve energie en ziet wat er nodig is, zo tover je ook nog eens een lach op ieders gezicht!

Jij zorgt voor onze bewoners, wij zorgen voor jou.

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. We investeren graag in je. En stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Als groeiend team gaan we samen knallen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. - Dat wist je natuurlijk al.

 • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek;
 • Zorgcoaches kunnen rekening houden met inschaling in FWG 45, Groepsbegeleiders mogen rekenen op inschaling in FWG 40;
 • Een nieuwe locatie die er om schreeuwt ten volste gebruikt te worden;
 • Een fijne werkomgeving en een groeiend team vol gepassioneerde collega’s die werken vanuit hun hart;

 • Een grote variatie in bewoners met diverse problematiek en complexiteit op meerdere levensgebieden ;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, een 8,33% eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding.


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie!

Jessica Walkley | 06-43160762 | walkley@pi-groep.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag | Wil je liever eerst informeel kennismaken? Dat kan!

of

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do