Skip to content

Begeleider HBO GGZ

Nederland, Flevoland, EmmeloordPi-Groep Emmeloord (Beschermd wonen)

Functieomschrijving

Maak jij het verschil als het gaat om ondersteuning, begeleiding en verbinding? Dan zoeken wij jou om het verschil te maken voor onze bewoners! Op onze woonlocatie wonen jongvolwassenen in de leeftijd van 18 t/m 30 jaar met psychiatrische en/of psychosociale problematiek (GGZ).

Jouw rol als zorgcoach is het begeleiden en ondersteunen van onze bewoners en het stimuleren en realiseren van hun zelfredzaamheid. Je voert begeleidings- en voortgangsgesprekken en weet persoonlijke behoeftes en wensen op tafel te krijgen. Maar je stelt ook doelen en maakt deze samen concreet. Als zorgcoach ben je de essentiële schakel tussen de begeleiders, bewoners en eventuele naasten. Duidelijke verwachtingen, structuur en regelmaat - drie factoren die voor jou erg belangrijk zijn. Eventuele problemen en situatie wijzigingen weet jij snel te signaleren en om te buigen tot een passende oplossing (of verbetering). Je hebt een coachende werkwijze, staat echt naast de bewoners en weet zowel collega's en bewoners in hun eigen kracht te zetten. Een goede werksfeer is hierbij van belang, jij weet als geen ander welk effect dit uitstraalt naar het welzijn van de bewoners.

Vereisten

Over de Pi-groep

Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen om daarmee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen. Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen. Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf en beschermd wonen op maat. Aanvullend bieden wij in Friesland en Flevoland Specialistische GGZ en Basis GGZ. Ambulante zorg wordt geboden in Friesland, Flevoland en Drenthe.

Jij past bij ons als:

  • Jij een HBO diploma in de zorg - zoals SPH, MWD, Social Work of vergelijkbaar op zak hebt;

  • Jij werkervaring binnen groepsdynamiek in de GGZ hebt;

  • Jij handelt bewonersgericht en beschikt over het vermogen om zekerheid en structuur te bieden;

  • Jij maakt doelen concreet, ziet wat er nodig is, en bent een kei is sfeer maken en behouden;

  • Jij  24u per week bij ons aan de slag wil!


Zorg jij voor onze bewoners, dan zorgen wij voor jou.
Bij de Pi-groep vind je alles (en meer) wat je van een goede werkgever mag verwachten. Je komt te werken in een hecht en divers team waarbij werkgeluk voorop staat en er ruimte is voor jouw initiatieven. Wij zijn een dynamische organisatie, er wordt gewerkt met een enthousiast team bestaande uit junior, medior en senior collega's. Wij zoeken collega's die in ons huidige team passen en aanvullen. De persoon is voor ons belangrijker dan het profiel. Wij gaan daarom graag met jou in gesprek over je ambities.

Wij houden bij de arbeidsvoorwaarden rekening met de cao GGZ. Je salariëring is afhankelijk van dat wat je meebrengt. Tot slot hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. 

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wil je ons liever eerst leren op een informele manier? Dat kan! Onze recruiters geven je graag een realistisch beeld van de werkomgeving, sfeer en onze organisatie. Wij kijken uit naar je reactie!

Jessica Walkley | 06-43160762 | walkley@forta.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag

--