Skip to content

Docent Cognitieve Gedragstherapie (bCGt)

RotterdamForta Opleidingen Rotterdam

Functieomschrijving

Onderwijzen is een mooie afwisseling met je werk in de GGZ. De ontwikkelingen gaan snel. Spreekt het jou aan om professionals te inspireren en up-to-date te houden? Dan is het docentschap iets voor jou!

Deze functie is een mooie afwisseling met het werk als gz-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog, psychotherapeut of arts/psychiater. Voor de basisopleiding cognitieve gedragstherapie zijn wij op zoek naar docenten. Door te zorgen voor vakgerelateerde scholing en te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van zorgprofessionals kunnen we vraag en aanbod beter op elkaar laten aansluiten.


Jij als docent binnen Forta Opleidingen

Als docent bij de FortaGroep ben jij de eerste die inzicht krijgt in de laatste ontwikkelingen. Dat doen wij door je te scholen en te voorzien van supervisie & intervisie. Je kunt natuurlijk pas iets overbrengen als je zelf van de hoed en de rand weet. De verantwoordelijkheid voor de begeleiding, beoordeling en het toetsen van de deelnemende cursisten ligt bij jou. Draaiboeken en lesmaterialen zijn aanwezig zodat jij je kunt richten op de inhoud. Uiteraard ben je ook vrij om zelf materiaal te ontwikkelen.


Over Forta Opleidingen
Zorgen voor anderen begint bij jezelf. Met toewijding, aandacht en kwaliteit biedt Forta Opleidingen daarom opleidingen aan die bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden de mogelijkheid om registraties up-to-date te houden en je persoonlijke effectiviteit als zorgprofessional te meten. De huidige beroepspraktijk vraagt om nieuwe inzichten, verdieping én inspiratie. Daar maken we ons dan ook hard voor.

Begonnen als opleidingstak van ggz-instelling de FortaGroep, is Forta Opleidingen inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut waarbij evidence based behandelmethoden centraal staan. Deskundigen ontwikkelen nieuwe (online)cursussen, gericht op specifieke cliëntgroepen. Dit zorgt ervoor dat onze cursisten zich kunnen blijven ontwikkelen en specialiseren. Meer weten over Forta Opleidingen? Neem dan een kijkje op onze website.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen. Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkplezier voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. Wij werken graag samen. Samenwerken betekent voor ons vertrouwen op elkaars expertise en ervaring. En heb je de ervaring nog niet, dan doe je die snel genoeg op. Je krijgt de kans je te ontwikkelen, fouten te maken en te leren van de daadkrachtige docenten om je heen. Je staat er niet alleen voor. En verder:

  • Ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing;
  • Goede ondersteuning bij het lesgeven;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onderwijsactiviteiten;
  • Lesgeven in Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Utrecht en/of Maastricht;
  • Een passende samenwerkingsvorm met passende financiële vergoeding;
  • Wij bieden onze VGCt docenten jaarlijks een workshop op het gebied van didactiek, tweemaal per jaar een intervisiebijeenkomst, supervisie en 1 op 1 ondersteuning op het gebied van (online) didactiek.


Wat verwachten wij van jou?

  • De motivatie om jezelf te (blijven) ontwikkelen (als docent);

  • Een registratie als supervisor bij de VGCt;

  • Betrokkenheid en zelfstandigheid;

  • Je doet wat je leuk vindt en je straalt dit ook uit (80% van de tijd dan in elk geval).


Hebben wij je interesse gewekt?
Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk E ouwerkerk@forta.nl, T 06-43265086. 

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do