Skip to content

Docent Cognitieve Gedragstherapie (bCGt)

AmsterdamForta Opleidingen Amsterdam

Functieomschrijving

Met vakgerelateerde scholing en door te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van zorgprofessionals laten we vraag en aanbod beter op elkaar aansluiten. Zo houden we de kwaliteit van zorg hoog. Wij zijn op zoek naar een docent die hieraan wil bijdrage. Het is een mooie afwisseling met je werk als behandelaar. 

Bij voorkeur zijn wij op zoek naar docenten die over de registratie als supervisor bij de VGCt beschikken. Maar ook als POH-GGZ- met minimaal 2 jaar ervaring- ben je welkom om de opleiding POH-GGZ ten diverse modules (zoals kind & jeugd, volwassenen, ouderen, korte interventies en positionering) te verzorgen. Hiernaast staan wij open voor docenten gespecialiseerd in andere- evidence based methodes- die over dat onderwerp willen doceren.


Jij als docent binnen Forta Opleidingen

Als docent bij de FortaGroep ben jij de eerste die inzicht krijgt in de laatste ontwikkelingen. Dat doen wij door je te scholen en te voorzien van supervisie & intervisie. Je kunt natuurlijk pas iets overbrengen als je zelf van de hoed en de rand weet. De verantwoordelijkheid voor de begeleiding, beoordeling en het toetsen van de deelnemende cursisten ligt bij jou. Draaiboeken en lesmaterialen zijn aanwezig zodat jij je kunt richten op de inhoud. Uiteraard ben je ook vrij om zelf materiaal te ontwikkelen.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de cao ggz (maar dat wist je natuurlijk al);

  • Een salaris in functiegroep 60, 65 of 70, afhankelijk van je diploma - ook zelfstandig ondernemers zijn welkom; 

  • Ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing;

  • Goede ondersteuning bij het lesgeven;

  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onderwijsactiviteiten;

  • Een workshop op het gebied van didactiek, tweemaal per jaar een intervisiebijeenkomst, supervisie en 1 op 1 ondersteuning op het gebied van (online) didactiek voor VGCt docenten.


Wat verwachten wij van jou?

  • De motivatie om jezelf te (blijven) ontwikkelen (als docent);

  • Betrokkenheid en zelfstandigheid;

  • Je doet wat je leuk vindt en je straalt dit ook uit (80% van de tijd dan in elk geval);

  • Je bent werkzaam als gz-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog, psychotherapeut, arts/psychiater of verpleegkundig specialist.


Over Forta Opleidingen
Zorgen voor anderen begint bij jezelf. Met toewijding, aandacht en kwaliteit biedt Forta Opleidingen daarom opleidingen aan die bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden de mogelijkheid om registraties up-to-date te houden en je persoonlijke effectiviteit als zorgprofessional te meten. De huidige beroepspraktijk vraagt om nieuwe inzichten, verdieping én inspiratie. Daar maken we ons dan ook hard voor.

Begonnen als opleidingstak van ggz-instelling de FortaGroep, is Forta Opleidingen inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut waarbij evidence based behandelmethoden centraal staan. Deskundigen ontwikkelen nieuwe (online)cursussen, gericht op specifieke cliëntgroepen. Dit zorgt ervoor dat onze cursisten zich kunnen blijven ontwikkelen en specialiseren.

Hebben wij je interesse gewekt?
Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk E ouwerkerk@forta.nl, T 06-43265086. 

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do