Skip to content

Facilitair medewerker GGZ (keuken en schoonmaak)

Bilthoven€ 1.822 - € 2.660 per maandPSYTREC Bilthoven

Functieomschrijving

Als facilitair medewerker in de keuken zorg jij voor de maaltijden en als facilitair medewerker bij de schoonmaak zorg jij voor een tiptop omgeving. Wij zoeken iemand die onze cursisten/cliënten en collega's graag in het zonnetje wil zetten. Iemand met een zorgzaam karakter, die structuur weet aan te brengen en bovenal gezelligheid met zich mee brengt! Het gaat om een functie voor 20 uur per week op onze behandellocatie in Bilthoven. 


Wij zijn PSYTREC, een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van ernstige en complex trauma. Wij bieden kortdurende en intensieve online behandeling waarmee circa 85% van de mensen een daling laat zien in PTSS symptomen en circa 70% hun PTSS diagnose verliest. De cliënten ondergaan een zeer intensief programma van twee of vier dagen; een deel van de cliënten overnacht in de kliniek en een ander deel van de cliënten volgt de behandeling online. Het gaat om kortdurende intensieve behandeling waarin meerdere trauma’s behandeld worden. PSYTREC is een GGZ instelling waarin innovatie centraal staat.


Over de functie

Als facilitair medewerker zorg je ervoor dat onze collega’s hun werk onder optimale omstandigheden kunnen uitvoeren. Samen met een team van zes collega’s voer je de dagelijkse facilitaire werkzaamheden uit en zijn jullie het aanspreekpunt voor collega’s en leveranciers. Hierbij draag jij de verantwoordelijkheid voor de keuken en schoonmaak. Jij verzorgt de maaltijden voor onze cursisten en zorgt er voor dat de omgeving netjes blijft. Het gaat hierbij om het ontbijt, de lunch, het diner en eventuele tussendoortjes. Je houdt hierbij rekening met dieetwensen van aanwezige cursisten. Jij weet te zorgen voor de juiste maaltijd temperatuur en de juiste presentatie voordat de cursisten komen. Eten bereiden voor een groep is voor jou een eitje. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken van de slaapkamers en het sanitair van de cursisten. Dit doe jij elke week op dinsdagavond tussen 19:00 en 22:00 uur. Bovendien zorg jij ervoor dat de kantoren van je collega’s schoon en netjes zijn zodat zij hun werk goed uit kunnen voeren.


Als facilitair medewerker kun je goed omgaan met mensen, heb je een gastvrije persoonlijkheid en draag je graag bij aan de goede sfeer. Het is voor jou van belang om als team samen te werken, wanneer een collega je hulp nodig heeft deins jij er niet voor terug om bij te springen. Hebben je collega's nog niet gegeten? Dan zorg jij ervoor dat je collega's met een volle maag hun dienst af kunnen maken. Ben je een aanpakker met een pro-actieve werkhouding en wil je graag in een bijzondere werkomgeving werken dan ben jij mogelijk geschikt!


De werkdagen en werktijden worden afgestemd in overleg met collega's. De werktijden liggen van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 20:00 uur. Op dinsdag ben je in de avond beschikbaar tot circa 22:00 uur. 


Wat kun jij van ons verwachten?

  • Een afwisselende functie in een enthousiast team. Het team kenmerkt zich door betrokkenheid, saamhorigheid en een goede samenwerking;
  • Ruimte voor creativiteit en je eigen inbreng;
  • Alle arbeidsvoorwaarden uit de CAO GGZ;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Beschikbaar voor 20 uur per week, de werkdagen zijn in overleg (alle diensten);
  • Je bent in ieder geval op dinsdagavond beschikbaar tussen 19:00 en 22:00 uur; 
  • Dat je doet wat je leuk vindt en dit uitstraalt.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@psytrec.nl en 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do