Skip to content

Financieel administratief medewerker

Rotterdam€ 1.800 - € 2.700 per maandFortaServices

Functieomschrijving

Ter versterking van ons financiële team zijn wij op zoek naar een enthousiaste financieel administratief medewerker. Word jij blij van cijfers en werk je gestructureerd en doe je dat het liefst in teamverband en toch zelfstandig? Dan hebben we een mogelijke match!

Als financieel administratief medewerker ben je een belangrijke speler op onze afdeling financiën. Samen met collega's - het team bestaat uit 8 collega's (controllers en financieel medewerkers) - ben jij verantwoordelijk voor een efficiënte administratie.

Je bent (mede)verantwoordelijk voor de financiële administratie, hieronder vallen onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Debiteuren- en crediteurenbeheer;
 • Declaraties;
 • Inkoopfacturen;
 • Inboeken en verwerken van facturen en bankmutaties.

Onze organisatie bestaat uit meerdere (zorg)bedrijven met ieder een eigen administratie, en dus kun je multifunctioneel ingezet worden. Jij denkt op breder vlak mee zonder de financiële kaders uit het oog te verliezen. 

Wij zijn het Forta Netwerk!

Wat begon op een zolderkamer is uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Dat doen wij voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ. Naast reguliere GGZ hebben wij ook expertise gericht op complex trauma , eetstoornissen, intercultureel, wonen en maatschappelijke re-integratie. Inmiddels doen we dit met ruim 1000 inspirerende en gepassioneerde zorgverleners, en nog elke dag zien we kansen op de arbeidsmarkt die we graag volop benutten. Het netwerk bestaat uit FortaServices, FortaGroep, Forta Jeugd, Forta Intercultureel, Forta POH-GGZ, Forta Opleidingen, PSYTREC, de Pi-Groep, Human Concern, de Jonge Krijger en Holygrow. Enthousiasme, korte lijnen en professionaliteit maken bij ons het verschil.


Vereisten

Wat verwachten we van jou?

Als financieel administratief medewerker blijf je altijd leergierig, ben je flexibel en beschik je over het vermogen je snel aan te passen aan diverse situaties en werkzaamheden. Je bent sterk in de communicatie en je weet waar je over praat. Je bent een kei in zelfstandig en gestructureerd werken maar altijd met een team om op terug te vallen. Werktechnisch zit je graag in de flow en behoud je je focus. Planmatig werken is je dan ook op het lijf geschreven. Ook vinden we de volgende zaken van groot belang:

 • Je beschikt over vakkennis op tenminste mbo-niveau, verworven door een combinatie van relevante opleiding en meerdere jaren werkervaring;
 • Je hebt cijfermatig inzicht en ruime kennis van administratieve processen;
 • Je kent de geheimen van Excel en kennis van AFAS; een pré;
 • Affiniteit met gezondheidszorg, bij voorkeur specifieke ervaring binnen GGZ.


Wat mag je van ons verwachten?

De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen. We werken vanuit een hecht team waarbij werkgeluk voorop staat en er ruimte is voor jouw initiatieven. Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, hierover gaan we graag in gesprek. Als vanzelfsprekend houden we rekening met de cao GGZ.

 • Per direct een plek in ons team;
 • Een arbeidsovereenkomst van 32 uur of 36 uur per week;
 • Werken in hartje Rotterdam, met opties tot thuiswerken;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Ben je enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij kijken uit naar je cv en motivatie! Solliciteren kan middels de sollicitatiebutton. Jessica Walkley - walkley@forta.nl - 06-43160762

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vrij

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, woe, do

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do