Skip to content

Gedragsdeskundige

Almere€ 3.306 - € 4.981 per maandPi-groep Almere (beschermd wonen)

Functieomschrijving

Bij Pi-groep bieden we 24-uurs zorg aan (jong) volwassenen binnen de WMO en WLZ. We zijn op zoek naar een gedragsdeskundige voor het Trainingshuis in Almere. Iemand die met ons mee wil groeien en een bijdrage wil leveren aan het opbouwen van een nieuwe locatie.


Over de functie

Tijdens de begeleiding van cliënten zien we steeds vaker complexe casussen en situaties. Als gedragsdeskundige ben je beschikbaar voor de zorgcoaches en begeleiders van het trainingshuis en adviseer en ondersteun je hen vanuit jouw deskundigheid. Je werkt samen in afstemming met de teammanager en zorgcoaches. Samen geven jullie vorm aan de uitvoering en deskundigheid binnen het team. Zo ben je betrokken bij het voeren van intake- en evaluatiegesprekken met cliënten, begeleid je de intervisie voor het team en heb je casuïstiek overleg met de zorgcoaches. Daarnaast stuur je op inhoudelijk niveau aan als het gaat om begeleidingsplannen en adviseer je bij de analyse van casuïstiek. Je denkt als opvolging hiervan mee over de vervolg- en handelingsstappen die gezet kunnen worden. De voortgang hiervan borg jij, dit doe je zowel op individueel als teamniveau. Ook draag je zorg voor de risicotaxatie en het afwegen van beschermings-- en risicofactoren. Bij de uitvoerende begeleiding biedt je handvatten op zowel methodisch- en vakinhoudelijk gebied om zo passende begeleiding voor de cliënt te realiseren. Je neemt deel aan zorginhoudelijke overleggen binnen het team en sluit aan bij overleggen met externe partijen (indien nodig).

Het team en de bewoners in Almere zijn net verhuisd en zijn nog bezig de nieuwe locatie volledig eigen te maken. Van 14 bewoners met WMO indicatie, die voorheen bij ons woonden, kunnen we in de komende periode groeien naar 40 bewoners met WMO en WLZ indicatie. Ook gaan we qua collega's de komende periode het team nog verder aanvullen. De functie van gedragsdeskundige in ons team is nieuw en nog naar eigen inzicht in te vullen.


Over Pi-groep

Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De herstelvisie van de Pi-groep vloeit voort uit de visie van de organisatie met het uitgangspunt dat ieder mens talenten bezit die het startpunt vormen van de zorg. Door te werken vanuit de talenten van mensen en te schakelen op meerdere levensgebieden tegelijk bevorderen wij het herstelproces van onze cliënten. Herstel is het proces weer grip te krijgen op het eigen leven na een moeilijk periode. Rehabilitatie ondersteunt herstel op het gebied van dagelijks functioneren en maatschappelijke rollen.

Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf en beschermd wonen op maat. Aanvullend bieden wij in Friesland en Flevoland Specialistische GGZ en Basis GGZ. Ambulante zorg wordt geboden in Friesland, Flevoland en Drenthe.

Sinds 2019 is Pi-groep een onderdeel van Forta Netwerk, waaronder ook Forta Groep, Forta Jeugd, Forta POH-GGZ, De Jonge Krijger, In de Bres, Dokter Bosman, PSYTREC en Human Concern vallen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding als basispsycholoog of orthopedagoog;
  • 8-16 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt bij voorkeur (enige) ervaring in een 24-uurs setting.


Jij zorgt voor onze bewoners, wij zorgen voor jou.

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. We investeren graag in je. En stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Als groeiend team gaan we samen knallen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. - Dat wist je natuurlijk al.

  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek. Je kunt rekening houden met FWG 60;
  • Een fijne werkomgeving en een nieuw te vormen team met gepassioneerde collega’s die werken vanuit hun hart;

  • Een grote variatie in cliënten met diverse problematiek en complexiteit op meerdere levensgebieden;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, een 8,33% eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Wil je liever eerst informeel kennismaken? Dat kan uiteraard ook.

Jessica Walkley | 06-43160762 | walkley@pi-groep.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do