Skip to content

GZ-psycholoog

Nederland, Flevoland, LelystadPi-Groep Lelystad

Functieomschrijving

Als GZ-psycholoog werk je mee aan de ontwikkeling van ons kleinschalige team in Lelystad. Wij zijn een enthousiast, deskundig en hecht team dat behandeling biedt vanuit de basis- en specialistische GGZ. 


Over de functie

Als GZ-psycholoog bij de Pi-groep heb je een zeer afwisselende functie. Je treedt op als behandelaar en regiebehandelaar voor cliënten. Dit betekent dat je betrokken bent bij de intake, psychodiagnostische onderzoeken, uitvoering van behandelingen en richting geeft bij stagnerende behandelingen. Je participeert in het dagelijks multidisciplinair overleg met collega behandelaren, begeleidt junior therapeuten en psychologen in opleiding. Indien nodig heb je contact met verwijzers of betrokken behandelaars. Het behandelen is te combineren met supervisie en onderwijzen. Je krijgt de ruimte om samen met het team mee te groeien.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde post master opleiding tot GZ-psycholoog;
  • Een geldige BIG registratie.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Een goed salaris conform cao GGZ;
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband;
  • 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband;
  • Een reiskostenvergoeding conform cao GGZ;
  • Werken met plezier in een kleinschalig en hecht team!


De Pi-groep

De locatie in Lelystad is een kleinschalige behandellocatie. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen (vanuit de BGGZ en SGGZ). Wij bieden individuele behandeling (kort én langdurend) en daarnaast zijn er mogelijkheden tot (ontwikkeling van) groepsbehandeling. De behandelingen zijn online (volledig digitaal en E-health) én face-to-face op locatie. Als team bieden we CGT, schematherapie, farmacotherapie en traumabehandeling. Het team bestaat uit (big-geregistreerde) behandelaren, bestaande uit meerdere basispsychologen, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV), een GZ-psycholoog, GGZ-arts en psychiater. Het team omschrijft zichzelf als hecht, informeel en goed op elkaar ingespeeld. De samenwerking staat centraal, zowel werkinhoudelijk als privé. De sfeer is goed, ze werken hard en zijn open naar elkaar. Het team wordt ondersteund door een goedlachse assistente. Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen om daarmee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen. Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen. Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf en beschermd wonen op maat. Aanvullend bieden wij in Friesland en Flevoland Specialistische GGZ en Basis GGZ. Ambulante zorg wordt geboden in Friesland, Flevoland en Drenthe.


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie!

Vivianne Janson | 06-36220531 | v.janson@pi-groep.nl | Aanwezig: ma, di, do, vrij


--