Skip to content

GZ-psycholoog

Nederland, Zuid-Holland, NaaldwijkFortaGroep Naaldwijk (Westland)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog die interesse heeft in diverse behandelingen bij uitdagende problematiek zoals stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. 

Voor ons is alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering goed genoeg. De FortaGroep is begonnen in een kleine zolderkamer met drie behandelaren en inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf waarin wij kwalitatief hoogwaardige zorg aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen vanuit de basis- en specialistische GGZ. Onze organisatie is uniek, omdat medewerkers zelf bijdragen aan de behandelingen, weten we wat er speelt en nodig is. Wij hebben korte communicatielijnen, investeren door eigen medewerkers op te leiden en investeren in persoonlijke ontwikkeling. Wij werken vanuit kleine praktijken, onze digitale poli en/of dichtbij de huisartsenpraktijk. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan de behandeldoelen. Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om de psychologische zorg toegankelijk te houden. Zie jij dit ook als jouw verantwoordelijkheid? Doe dan met ons mee!


Ons team in Naaldwijk is op zoek naar een GZ-psycholoog. Het team zoekt een collega om samen mee te sparren over het vakgebied, iemand die nauw wil samenwerken en tijdens de lunch ook open staat voor een persoonlijk gesprek. 

De werkzaamheden zijn afwisselend. Als GZ-psycholoog verricht je (tweede) intakes, draagt bij aan (basis) psychodiagnostische onderzoeken, zorg je voor de uitvoering van individuele behandelingen bij volwassenen gericht op kwaliteit en dieperliggende veranderingen. Je ondersteunt, begeleidt en het superviseren van junior therapeuten en/of psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden van je werkzaamheden. Je participeert in overleg en intervisie. Je voert regiebehandelaar taken uit in af afstemming met klinisch psycholoog en psychiater. Je werkt nauw samen met collega's, verwijzers en andere zorgdisciplines. Het is mogelijk om ook op andere vlakken betrokken te zijn binnen de organisatie. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Wij investeren graag in jou door verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en verbreding van jouw kennis in het vakgebied, want daardoor kunnen we samen vraag en aanbod beter op elkaar laten aansluiten.

Vereisten

Vanzelfsprekend zijn er kenmerken waar we op letten in een gesprek:

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
  • Affiniteit met cognitieve gedragstherapie en kortdurende evidence based behandeling;
  • Verbindend en enthousiasmerend;
  • Ambitie om je maximale zelf te zijn;
  • Drive om vanuit een persoonlijke benadering het verschil te maken.


Bij de FortaGroep vind je alles (en meer) wat je van een goede werkgever verwacht. Naaldwijk is een hecht en divers team waarbij werkgeluk voorop staat en er ruimte is voor jouw initiatieven. Je komt te werken in een dynamische organisatie, binnen een kleinschalig en enthousiast team bestaande uit junior, medior en senior collega's. Wij zoeken collega's die bij ons passen en aanvullen. De persoon is voor ons belangrijker dan het profiel. Wij gaan daarom graag met jou in gesprek over je ambities. 

Wij hebben kamer ruimte op de maandag, woensdag en vrijdag, dit kan mogelijk aangepast worden in overleg met het team. Meer uren en werkdagen zijn bespreekbaar. Een combinatie van werken op meerdere locaties of vanuit huis kan behoort tot de mogelijkheden. Er zijn zeer goede faciliteiten om online te werken. Wij houden bij de arbeidsvoorwaarden rekening met de cao GGZ. Je salariëring is afhankelijk van dat wat je meebrengt. Tot slot hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Meer weten over de FortaGroep Naaldwijk?

Spreekt een betrokken team jou aan? Word je enthousiast van een gevarieerd zorgaanbod? Zet jij ook de cliënt centraal? Check, check, dubbelcheck. Kortom: maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaking met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan! Vivianne Janson kijkt uit naar je reactie - janson@forta.nl - 06-36220531 - Klik hier om te chatten met Vivianne.