Skip to content

GZ-psycholoog

Zwolle€ 4.468 - € 5.848 per maandDokter Bosman Zwolle (Autisme Kenniscentrum)

Functieomschrijving

Ben jij die GZ-psycholoog die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten met autisme spectrumstoornis? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Spreekt dit je aan, dan hebben wij een prachtige uitdaging voor je bij ons Autisme Kenniscentrum in Zwolle! Hoewel bij alle cliënten (een vermoeden van) autisme speelt, is de doelgroep zeer gevarieerd en is ons behandelaanbod dan ook heel divers.


Autisme Kenniscentrum in Nederland
Het Autisme Kenniscentrum, onderdeel van Dokter Bosman, is er voor volwassenen vanaf 18 jaar met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis (ASS) en comorbide problematiek op gebied van ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, depressie of angst- en persoonlijkheidsproblematiek.
We vinden het belangrijk om de bevindingen van wetenschappelijk onderzoek over kwaliteit van leven bij ASS in de praktijk toe te passen. Het Autisme Kenniscentrum biedt enkelvoudige of meer complexe diagnostiek en biedt ook behandelmogelijkheden. Hierbij gaat het over het algemeen om kortdurende behandelingen, tot zo’n vijftien gesprekken. Deze behandeling heeft altijd een duidelijk doel en een of meer specifieke methodieken.
Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar persoonlijk doel. Bij het Autisme Kenniscentrum werken meer dan 20 medewerkers op drie locaties in Nederland. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Vereisten

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje en bent beschikbaar tussen de 16 en 32 uur. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie. Natuurlijk beschik je over een relevante opleiding en de vereiste BIG-registratie voor de behandeling van volwassenen, maar eigenheid en authenticiteit is óók het Autisme Kenniscentrum. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.


Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. 

Wat je verder bij ons kunt verwachten:

  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals;
  • Een gebruiksvriendelijk EPD;
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ (schaal 65).

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Annemarie ter Haar, recruiter, tel: 088-226 81 56 of aterhaar@dokterbosman.nl.  Direct solliciteren kan natuurlijk ook: zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. We horen graag van je!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do