Skip to content

GZ-psycholoog

Utrecht€ 3.825 - € 5.848 per maandDokter Bosman Utrecht

Functieomschrijving

Wij zoeken een bevlogen GZ-psycholoog die helpt cliënten hun veerkracht te vinden. Wil jij graag jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Iets voor jou? Dan ben je van harte welkom in ons team in Utrecht.


Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland


Werken bij Dokter Bosman Utrecht

Het team in Utrecht bestaat uit zestien collega´s, waaronder basispsychologen, PIOG´s, GZ-psychologen, een GIOS, psychiaters, klinisch psycholoog, systeemtherapeut en een gastvrouw. In het team is veel expertise op verschillende gebieden, zoals ADHD, ASS en (complex) trauma. De cliëntenpopulatie is gevarieerd, waaronder ook angststoornissen en depressie. Behandelinterventies die wij gebruiken zijn CGT, EMDR, schematherapie, ACT, COMET, systeemtherapie en farmacotherapie.

Wij weten elkaar makkelijk te vinden en delen onze kennis actief. Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. Het is een leuk, energiek, enthousiast, leergierig en sociaal team.


Wat ga je doen

Je gaat zowel intakes en diagnostiek doen en de behandeling van onze cliënten. Behandelmethoden die wij in ons team gebruiken zijn vooral CGT, ACT, EMDR en schematherapie. Je bent ook regiebehandelaar in samenwerking met de basispsychologen. In deze rol is het geven van werkbegeleiding en het samen uitvoeren van evaluatiegesprekken onderdeel van wat je gaat doen. Je voert intakegesprekken en doet diagnostiek en persoonlijkheidsonderzoek, ADHD- en/of ASS onderzoek). Je zorgt voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Je doet individuele of groepsbehandelingen. Behandelmethoden die wij in ons team gebruiken zijn vooral CGT, EMDR, schematherapie, ACT en COMET. Je neemt deel aan het multidisciplinaire overleg waarbij je vertelt over de voortgang van behandelingen en meedenkt met collega's. Tot slot geef je actief invulling aan deskundigheidsbevordering en ontwikkeling van het team.

Vereisten

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je beschikt over een afgeronde GZ-opleiding, met minimaal drie jaar ervaring als GZ-psycholoog. Je hebt ook ook ervaring opgedaan om werkbegeleiding te geven aan basispsychologen. Ervaring met bovengenoemde behandelvormen is een must.


Wat bieden wij?

Eigen regie is een belangrijk onderdeel van mentale gezondheid. Daarom stellen cliënten bij aanmelding persoonlijke gezondheidsdoelen op. Samen met je cliënt werk je naar deze ‘stip op de horizon’ toe. Hoe je dat doet, bepaal jij zelf, er is geen vast behandelprotocol. We vertrouwen erop dat je met je kennis en kunde zelf het beste weet hoe je de cliënt kunt helpen. Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om je talenten en creativiteit optimaal in te zetten.

Standaard meegeleverd:

  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ, schaal 65
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
  • Enthousiaste, betrokken en gezellige collega´s
  • Werken in kleine teams met korte lijnen
  • Een gebruiksvriendelijk EPD


Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar, recruiter. Bereikbaar via aterhaar@dokterbosman.nl en 088-226 81 56. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier. Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do