Skip to content

GZ-psycholoog

Naaldwijk€ 3.835 - € 5.848 per maandForta Volwassenen Naaldwijk

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog die interesse heeft in diverse behandelingen bij uitdagende problematiek zoals stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Ons team bestaat uit junior, medior en senior collega’s. En karakteriseert zich door de oprechte interesse die er in elkaar is en de nauwe samenwerking. 


Voor wie zelf niet uit het Westland komt; de cultuur van onze cliëntenpopulatie is het beste te omschrijven als een grote bek en een klein hartje. Westlander zijn eigenzinnig, hardwerkend en recht door zee. Voor hun omgeving verbergen ze het liefst hun (psychische) problemen. Ze komen dan ook niet graag hun buren tegen in onze praktijk.


Jij als GZ-psycholoog binnen ons team

Als GZ-psycholoog verricht je (tweede) intakes, draag je bij aan (basis) psychodiagnostische onderzoeken. En zorg je voor de uitvoering van individuele behandelingen bij volwassenen gericht op kwaliteit en dieperliggende veranderingen. Het ondersteunen, begeleiden en superviseren van junior therapeuten en/of psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden. Je voert regiebehandelaar taken uit in afstemming met de klinisch psycholoog en psychiater en je neemt deel aan overleggen en intervisie. Een combinatiefunctie als docent of een andere functie binnen ons Forta Netwerk behoort tot de mogelijkheden.


Over Forta Volwassenen

Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken ook middels therapieland (e-health) aan de behandeldoelen. En wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de psychologische zorg toegankelijk te houden.


De sfeer binnen de groep is ‘ons kent ons’. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. En hebben hart voor de ‘zaak’. Daarnaast hebben wij veel junioren in dienst die wij aan de hand meenemen en pas loslaten als ze eraan toe zijn.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de cao ggz (maar dat wist je natuurlijk al);

  • Een salaris in functiegroep 65;

  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;

  • Goede opleidingsmogelijkheden waardoor jij je als persoon en vakinhoudelijk kunt blijven ontwikkelen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;

  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;

  • Affiniteit met cognitieve gedragstherapie en kortdurende evidence based behandeling;

  • Dat je doet wat je leuk vindt en dit uitstraalt (80% van de tijd dan in elk geval).


Hebben wij je interesse gewekt?

Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk E ouwerkerk@forta.nl, T 06-43265086. 

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do