Skip to content

GZ-psycholoog

Lelystad€ 3.835 - € 5.848 per maandPi-groep Lelystad

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Lelystad zoeken wij een gz-psycholoog. Dit kleine en enthousiaste team heeft behoefte aan een kartrekker of in elk geval iemand die zelfstandig kan werken. Een collega die het team naar een hoger niveau tilt en aan de bel trekt als dat nodig is. Het op de kaart zetten van de Pi-groep binnen de sociale kaart behoort ook tot de mogelijkheden. Het team omschrijft zichzelf als hecht, informeel en goed op elkaar ingespeeld. De samenwerking staat centraal.


Op deze locatie zijn wij gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische- en psychiatrische klachten voor volwassenen vanuit de BGGZ en SGGZ. En bieden we kort én langdurende individuele behandeling aan. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot (de ontwikkeling van) groepsbehandeling. De behandelingen zijn online (volledig digitaal en e-health) en face-to-face op locatie. We bieden onder andere CGT, schematherapie en traumabehandeling aan.


Jij als GZ-psycholoog binnen ons team

Als gz-psycholoog bij de Pi-groep heb je een zeer afwisselende functie. Zo treed je op als (regie)behandelaar voor cliënten. Dit betekent dat je betrokken bent bij de intake, psychodiagnostische onderzoeken, uitvoering van behandelingen en richting geeft bij stagnerende behandelingen. Je participeert in het dagelijks multidisciplinair overleg met collega behandelaren en je begeleidt junior therapeuten en psychologen in opleiding. Wanneer nodig heb je contact met verwijzers of betrokken behandelaars. Het behandelen is te combineren met supervisie en onderwijzen.


Over Pi-groep

Wij zijn een organisatie voor de geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen. Om hiermee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen. Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd & gezin en (jong) volwassenen. Vanuit Friesland en Flevoland hebben wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf en beschermd wonen op maat. Aanvullend in Friesland, Flevoland, Groningen en Drenthe zijn de SGGZ en BGGZ. Daarnaast bieden wij binnen de WMO gespecialiseerde hulpverlening, maatschappelijke- en arbeid gerelateerde vaardigheidstraining en terugvalpreventie.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de cao ggz (maar dat wist je natuurlijk al);
  • Een salaris in functiegroep 65, ook als zelfstandig ondernemer ben je welkom om te solliciteren;
  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan zowel de organisatie als het team;
  • Goede opleidingsmogelijkheden waardoor jij je als persoon en vakinhoudelijk kunt blijven ontwikkelen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde post masteropleiding tot GZ-psycholoog;
  • Een geldige BIG registratie;
  • Zelfstandigheid en de ambitie om het team naar een hoger niveau te trekken;
  • Je doet wat je leuk vindt en je straalt dit ook uit (80% van de tijd dan in elk geval).


Hebben wij je interesse gewekt?

Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk E ouwerkerk@pi-groep.nl, T 06-43265086. 

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do