Skip to content

GZ-psycholoog

Drachten€ 3.835 - € 5.848 per maandPi-groep Drachten

Functieomschrijving

Als GZ-psycholoog heb je op onze behandellocatie in Drachten een afwisselende baan. Wij zoeken een enthousiaste collega die graag wil meebouwen aan ons team. 

Als GZ-psycholoog bij de Pi-groep heb je een zeer afwisselende functie. Je treedt op als behandelaar en regiebehandelaar voor cliënten. Dit betekent dat je betrokken bent bij de intake, psychodiagnostische onderzoeken, uitvoering van behandelingen en richting geeft bij stagnerende behandelingen. Je participeert in het dagelijks multidisciplinair overleg met collega behandelaren, begeleidt junior therapeuten en psychologen in opleiding. Indien nodig heb je contact met verwijzers of betrokken behandelaars. Je levert een actieve bijdrage aan het door ontwikkelen van het behandelaanbod, passend bij nieuwe ontwikkelingen en/of doelgroepen. Het behandelen is te combineren met supervisie en onderwijzen. Je krijgt de ruimte om samen met het team te groeien.


De Pi-groep

De locatie in Drachten is een kleinschalige behandellocatie. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor kinderen, jongeren en volwassenen (vanuit de BGGZ en SGGZ). Wij bieden individuele behandeling (kort- én langdurend) en daarnaast zijn er mogelijkheden tot (ontwikkeling van) groepsbehandeling. De behandelingen zijn online (volledig digitaal en E-health) én face-to-face op locatie. Als team bieden we CGT, schematherapie, farmacotherapie en traumabehandeling. Het team bestaat uit (big-geregistreerde) behandelaren, bestaande uit meerdere GGZ-agogen, meerdere basispsychologen/orthopedagogen, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV), een psychomotorisch therapeut, twee klinisch psychologen en psychiater. Het team omschrijft zichzelf als hecht, informeel en goed op elkaar ingespeeld. De samenwerking staat centraal zowel werkinhoudelijk als privé. De sfeer is goed, ze werken hard en zijn open naar elkaar. Het team wordt ondersteund door een goedlachse assistente. Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen om daarmee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen. Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen. Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf en beschermd wonen op maat. Aanvullend bieden wij in Friesland en Flevoland Specialistische GGZ en Basis GGZ. Ambulante zorg wordt geboden in Friesland, Flevoland en Drenthe.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou? 

  • Een afgeronde post master opleiding tot GZ-psycholoog;
  • Een geldige BIG registratie.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Salariëring conform cao GGZ;
  • Werktijden binnen kantooruren;
  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
  • Je kunt werken met verschillende doelgroepen waaronder volwassenen, jongeren en kinderen; 
  • Ruimte voor meedenken, eigen initiatief en ruimte voor specialisatie;
  • Wij investeren graag in je, wij bieden verschillende mogelijkheden voor opleiding, workshops en congressen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Een boeiende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature maar wil je eerst wat meer weten? Dat kan! Nora van Ouwerkerk kijkt uit naar je reactie -ouwerkerk@pi-groep.nl - 06-43265086.

--

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do