Skip to content

GZ-psycholoog

Hank€ 3.200 - € 5.848 per maandForta Volwassenen Hank

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Hank zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog. Samen kunnen we het verschil maken. Het is onze verantwoordelijkheid dat jij op je plek zit en kan groeien. Wij zijn er van overtuigd dat we samen meer impact kunnen maken. Wil jij mensen vooruit helpen en de verantwoordelijkheid dragen binnen je vakgebied? Dan ontmoeten wij jou graag! 


Forta Volwassenen Hank

De locatie is niet heel groot, maar heeft wel een zeer breed aanbod van hulp vanuit de basis- en specialistische GGZ. Onze collega's in Hank zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Het team bestaat uit een psychiater, een klinisch psycholoog, 4 GZ-psychologen, een basispsycholoog en secretaresse.

Qua behandeling is Forta CGT georiënteerd, met affiniteit op het gebied van ACT en schematherapie. Wij willen zo breed mogelijk zorg kunnen bieden. We besteden aandacht aan individuele en teamvorming-/ontwikkeling. Wij vinden zorgvuldige indicatiestelling belangrijk dus wegen zo vroeg mogelijk welke hulp passend is. Ook geloven wij in het belang van een goede organisatie van het zorglandschap en een prettige samenwerking met collega-instellingen. Kwaliteit en ontwikkeling staan centraal met de meest recente evidence based behandelmethoden en E-health. Naast de reguliere face-to-face behandeling hebben wij op locatie Hank ook de mogelijkheid voor cliënten om behandeling digitaal te volgen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan hun behandeldoelen. Als organisatie hebben we korte communicatielijnen en vinden we plezier op de werkvloer belangrijk. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil.


Het team van Hank wisselt hard werken af met een goede dosis humor. Na de pittige vragen richten ze ook flauwe grappen op elkaar af. Ze vinden het belangrijk dat iedereen weet waarom we dingen doen zoals we doen. Er zijn duidelijke verwachtingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Kom je ergens niet uit of heb je een nieuw idee? Ze delen het of helpen je graag, want alleen samen kan je het verschil maken. Doe jij met ons mee?


Als GZ-psycholoog verricht je (tweede) intakes, draag je bij aan (basis) psychodiagnostische onderzoeken. En zorg je voor de uitvoering van individuele behandelingen bij volwassenen gericht op kwaliteit en dieperliggende veranderingen. Het ondersteunen, begeleiden en superviseren van junior therapeuten en/of psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden. Je voert regiebehandelaar taken uit in af afstemming met de klinisch psycholoog en psychiater en je neemt deel aan overleggen en intervisie. We werken vanuit de cognitieve gedragstherapie, al zijn de behandelingen divers en is de problematiek uitdagend. Een combinatiefunctie als docent of een andere functie binnen ons Forta Netwerk behoort tot de mogelijkheden.

Vereisten

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Wij stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Het team zal kennis en plezier met je delen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. - Dat wist je natuurlijk al.

  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek;
  • De uren en werkdagen zijn bespreekbaar;
  • Deze functie is te combineren met een van onze andere locaties en/of de digitale poli (vanuit huis);
  • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
  • Beschikbaar voor 24 uur per week (meer uren zijn bespreekbaar);
  • Affiniteit met cognitieve gedragstherapie en kortdurende evidence based behandeling;
  • Dat je doet wat je leuk vindt en dit uitstraalt (80% van de tijd dan in elk geval).


Hebben wij je interesse gewekt?

Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Vivianne Janson - janson@forta.nl en 06-36220531 - Klik hier om te chatten met Vivianne. Wil je liever eerst Informeel kennismaken met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Laat het Vivianne weten.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do