Skip to content

GZ-psycholoog

Rotterdam€ 5.848 per maandForta Volwassenen Rotterdam Centrum

Functieomschrijving

Voor onze locatie in het centrum van Rotterdam zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog. Je stapt bij ons binnen in een organisatie die graag voor jou zorgt, zodat al jouw focus kan uitgaan naar onze cliënten. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen vanuit de basis- en specialistische GGZ.


Over Forta Volwassenen

Je komt te werken binnen een gedreven organisatie. Forta Volwassenen is opgezet door een drietal behandelaren op een kleine zolderkamer in Rotterdam. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een mooie bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Wij staan bekend om onze kleinschalige praktijken en servicegericht behandelproces. Doordat onze medewerkers zelf bijdragen aan de behandelingen weten we wat er speelt en kunnen we kwalitatief hoogwaardige zorg blijven bieden. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering goed genoeg is. Dat doen wij voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ op gebied van diverse DSM-5 stoornissen. Wij streven naar laagdrempelig toegankelijke zorg en een minimale wachtlijst. Jouw expertise is ons succes, daarom zorgen we dat je jezelf blijft ontwikkelen. Door onze eigen behandelaren op te leiden, (vakgerelateerde) scholing aan te bieden en te investeren in persoonlijke ontwikkeling kunnen we beter vraag en aanbod op elkaar laten aansluiten.


Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken collega's. Het team is net zo bruisend als de stad. Tijdens de lunch zul je geen collega achter een bureau vinden; ze eten gezamenlijk en bespreken hun persoonlijke verhalen. Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen ze je. Want je krijgt bij ons de ruimte voor verantwoordelijkheid en daar iets mee te doen.


Als GZ-psycholoog diagnosticeer en behandel je volwassenen met voornamelijk stemmings- en angstklachten, maar ook persoonlijkheidsproblematiek en trauma vanuit de basis- en specialistische GGZ. De cliënten doelgroep is divers en de behandelingen zijn kort waar kan en langer waar nodig. Je verricht intakes, zorgt voor de uitvoering van individuele behandelingen en het superviseren van junior therapeuten en psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden. De regiebehandelaartaken voer je uit in afstemming met klinisch psycholoog en psychiater. Je werkt nauw samen met collega’s, onderhoudt contact met verwijzers en andere zorgdisciplines. De overlegmomenten zullen worden afgewisseld met intervisie. Het is mogelijk om ook op andere vlakken betrokken te zijn binnen de organisatie zoals de afwisseling als docent bij Forta Opleidingen. Wij gaan graag met je in gesprek over je wensen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding als gz-psycholoog;
  • Beschikbaarheid voor minimaal 24 uur per week (tot maximaal 36 uur per week);
  • Affiniteit met psychologische behandelingen bij mensen met diverse problematiek en milde persoonlijkheidsdiagnostiek;
  • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat mag je van ons verwachten?

Afgelopen jaren is onze organisatie sterk gegroeid. Wij hebben de ambitie om onze voorsprong te behouden en onze positie te verstevigen in Nederland. Dit zie je ook terug in onze bedrijfscultuur. Door keihard en met veel plezier te werken, helpen we onze cliënten elke dag. We hebben het uitstekend georganiseerd en kennen een duidelijk verwachtingsmanagement. Wij gaan daarom als vanzelfsprekend graag in gesprek over de verwachtingen. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de cao GGZ.

  • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s (junior, medior en senior);
  • De uren bespreken we in overleg, passend bij jouw wensen (maximaal 36 uur per week);
  • Salariëring (in FWG 65) is afhankelijk van hetgeen je meebrengt;
  • Werken in het centrum van Rotterdam (ideaal als je je luncht bent vergeten);
  • Het is mogelijk om deze functie te combineren met een van onze andere locaties of de digitale poli;
  • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Eerst kennismaken?

Wil je ons liever eerst leren kennen onder het genot van een kop koffie (of iets anders)? Dat kan! Onze collega’s nodigen je graag uit via (beeld)bellen of op locatie. Op een informele manier hopen wij je een realistisch beeld te geven van de werkomgeving, sfeer en onze organisatie. Wij kijken uit naar je reactie. Vivianne Janson - janson@forta.nl en 06-36220531 - Klik hier om te chatten met Vivianne.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do