Skip to content

GZ-psycholoog

Rotterdam€ 3.835 - € 5.848 per maandForta Volwassenen Rotterdam Hoogvliet

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog die vanuit een persoonlijke benadering een waardevolle bijdrage wil leveren. Je stapt bij ons binnen in een organisatie die graag voor jou zorgt, zodat al jouw focus kan uitgaan naar onze cliënten. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen vanuit de basis- en specialistische GGZ. Daarnaast biedt het team Hoogvliet ook een Intensief Trauma Traject (ITT) voor complex trauma (PTSS) aan.


Tot het takenpakket van GZ-psycholoog behoren intakes, bijdragen aan psychodiagnostische onderzoeken, indicatiestelling en individuele behandeling van uiteenlopende psychische aandoeningen, variërend van enkelvoudig tot matig complex. De hulpvraag weet jij zo goed mogelijk in kaart te brengen met als doel samen tot een gerichte behandelaanpak te komen. Wanneer nodig schakel je met collega's, verwijzers en andere zorgdisciplines. Daarnaast participeer je in overleg en intervisie. Je voert regiebehandelaar taken uit in afstemming met een klinisch psycholoog en psychiater. Het superviseren van junior therapeuten en psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden. Het behandelaanbod is uiteenlopend met problematieken zoals depressie, angst- en paniekklachten, PTSS, somatoforme problematiek, persoonlijkheidsproblematiek, dwang en overige as-I problematiek. De behandelingen zijn kort waar kan en langer waar nodig. Naast de reguliere face-to-face behandelingen hebben wij ook de mogelijkheid voor cliënten om de behandeling digitaal te volgen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan hun behandeldoelen. Een uniek product binnen het team is het Intensief Trauma Traject (ITT) voor complex trauma (CPTSS), waarbij aaneengesloten twee weken lang traumabehandeling geboden wordt met o.a. EMDR.


Forta Volwassenen Hoogvliet is een team van basispsychologen, gz-psychologen, klinisch psychologen en psychologen in opleiding. Het team van Hoogvliet kenmerkt zich door ambitieuze collega’s die graag meedenken en eigen initiatief toont. Ook belangrijk: de samenwerking en sfeer onderling is prettig! Onze collega’s delen graag nieuwe ideeën. 


Je komt te werken binnen een gedreven organisatie. Forta Volwassenen is opgezet door een drietal behandelaren op een kleine zolderkamer in Rotterdam. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een mooie bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Wij staan bekend om onze kleinschalige praktijken en servicegericht behandelproces. Doordat onze medewerkers zelf bijdragen aan de behandelingen weten we wat er speelt en kunnen we kwalitatief hoogwaardige zorg blijven bieden. Wij streven naar laagdrempelig toegankelijke zorg en een minimale wachtlijst. Jouw expertise is ons succes, daarom zorgen we dat je jezelf blijft ontwikkelen. Door onze eigen behandelaren op te leiden, (vakgerelateerde) scholing aan te bieden en te investeren in persoonlijke ontwikkeling kunnen we beter vraag en aanbod op elkaar laten aansluiten.Vereisten

Wij zoeken een GZ-psycholoog voor minimaal 24 uur (meer mag altijd). Er is ruimte om meer uren en werkdagen te bespreken, waarbij een combinatie van werken op meerdere locaties tot de mogelijkheden behoort.


Wat mag je van ons verwachten?

De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen. Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkplezier voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de cao GGZ.

  • Wij investeren graag in je, we bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s (junior, medior en senior);
  • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
  • De uren zijn bespreekbaar, hierover gaan we graag in gesprek;
  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, wij houden met arbeidsvoorwaarden rekening met de cao GGZ;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Meer weten?

Spreekt een betrokken organisatie met korte communicatielijnen jou aan? Word je enthousiast van een gevarieerd zorgaanbod? Zet jij ook de cliënt centraal? Check, check, dubbelcheck. Kortom: maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaking met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan! Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@forta.nl - 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do