Skip to content

GZ-psycholoog

Amsterdam€ 4.468 - € 5.848 per maandDokter Bosman Amsterdam

Functieomschrijving

Ben jij die GZ-psycholoog die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijke aanpak te maken voor onze cliënten? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Als dit je aanspreekt ben je van harte welkom in ons team; daar hebben we plek beschikbaar voor 24 uur per week.


Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven Dokter Bosman een 8,4 op Zorgkaart Nederland.


Werken bij Dokter Bosman Amsterdam

Het team in Amsterdam is een enthousiast, divers en sociaal team, dat bestaat uit bijna 20 collega´s, waaronder psychologen, GZ-psychologen, klinisch psycholoog, coaches, psychiaters, artsen, GZ-psychologen i.o, klinisch psychologen i.o. en systeemtherapeuten. In het team is veel expertise op het gebied van ADHD en ASS en comorbiditeit. Er is een ‘open deuren’ cultuur en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. Er is ook ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing.


Als GZ-psycholoog ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diagnostiek en behandeling van cliënten met (een vermoeden van) ADHD en ASS. Daarin voer je diagnostisch onderzoek uit en ben je een vast onderdeel in het multidisciplinair overleg (MDO). In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal en leveren we zorg op maat. De integratieve zorg die wij bieden is een combinatie van voornamelijk CGT, ACT, EMDR en schematherapie. We bieden ook informatieavonden en groepstrainingen aan (bijvoorbeeld mindfulness, COMET). In het team ben je als GZ-psycholoog ook regiebehandelaar die in samenwerking met basispsychologen/ coaches behandelingen uitvoert en evalueert waarbij je tevens werkbegeleiding geeft. Ook denk en werk je mee aan de doorontwikkeling van het behandelaanbod.


De MDO´s worden gehouden op dinsdag, woensdag en donderdag; het is van belang dat je in ieder geval één van deze dagen kunt werken. Daarnaast is het een pré als je op vrijdag kunt werken. We zitten in Amsterdam-West en onze locatie is goed bereikbaar.


Wat kun je van ons verwachten? 

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ (schaal 65);
 • Eigen regie als leidraad in behandeling;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Enthousiaste, betrokken en gezellige collega´s;
 • Werken bij een compacte organisatie, wendbaar en met korte lijnen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou? 

 • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog; 
 • Beschikbaar voor 24 uur per week; 
 • Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk; 
 • Ervaring met cliënten met ADHD en ASS en met CGT is een pré, net zoals ervaring met de andere behandelmethoden zoals EMDR of ACT.


Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar (recruiter) op telefoonnummer 088-226 81 56 of aterhaar@dokterbosman.nl. Direct solliciteren kan uiteraard ook; we zien je reactie graag tegemoet!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do