Skip to content

GZ-psycholoog eetstoornissen

Zwolle€ 3.760 - € 6.973 per maandHuman Concern Zwolle

Functieomschrijving

Ben jij GZ-psycholoog werk je graag nauw samen in teamverband en wil je je inzetten voor de doorontwikkeling van onze behandelvisie voor eetstoornissen? Human Concern is de nummer 1 als het gaat om cliënttevredenheid (8.7) en boekt behandelresultaten waar we trots op zijn. Ons onderzoeksteam analyseert continu hoe wij cliënten nog beter kunnen helpen. Op basis van de nieuwste inzichten zijn wij ons team van regiebehandelaren aan het uitbreiden. Wil je meer weten? Lees dan snel verder en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wij, Human Concern combineren zorg vanuit levenservaring met CGT, schematherapie en EMDR. Bij Human Concern geloven we in een eclectische benadering waarin niet enkel gefocust wordt op de symptomen van de eetstoornis, maar ook veel aandacht is voor de functie van de eetstoornis, de triggers en instandhoudende factoren. We werken met een specifieke groep cliënten die bewust voor onze therapeutische behandelmethode kiezen en daarvoor ook de benodigde motivatie inbrengen.

Onafhankelijk onderzoek toont aan dat werken vanuit gelijkwaardig, wezenlijk contact een bepalende factor kan zijn voor het succesvol behandelen van eetstoornissen. Vanuit de visie van Human Concern werken wij hiervoor met Ervaringsprofessionals®, dit zijn o.a. GGZ-agogen en basispsychologen die zelf zijn hersteld van een eetstoornis en hebben geleerd om deze ervaring professioneel in te zetten tijdens de behandeling.


Jij als GZ-psycholoog in ons team

Vanuit de visie van Human Concern werk je als GZ-psycholoog in de rol van regiebehandelaar in een gelijkwaardig multidisciplinair team. Het team bestaat onder andere uit een Ervaringsprofessional® die als "kernbehandelaar" de cliënt door het proces begeleidt. Vanuit jouw vakinhoudelijke expertise als GZ-psycholoog ondersteun je de Ervaringsprofessionals® vanuit de verlengde arm constructie. Daarnaast geef je werkbegeleiding en werk je waar nodig het behandelplan verder uit. Je kijkt naar de casuïstiek, behandelt mee en draagt samen met de locatiemanager zorg voor een goed lopend behandeltraject. Afhankelijk van je persoonlijke interesse ben je nauwer betrokken bij de behandeling en zet je eigen expertises zoals EMDR of schematherapie in. Het is ook mogelijk om je juist meer te richten op ondersteuning in de vorm van duaal management op de locatie en verdere professionalisatie. Regiebehandelaren van de verschillende Human Concern vestigingen komen regelmatig samen voor intervisie en om te werken aan de doorontwikkeling van de behandelvisie. 

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Een ‘onverwachte’ verdieping in persoonlijke en professionele ontwikkeling (dit geven collega’s aan);
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan zowel de organisatie en het team als de behandelvisie;
 • Een zeer sfeervol ingericht pand;
 • De mogelijkheid om ook vanuit huis te werken;
 • Arbeidsvoorwaarden en je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek. Ook als zelfstandig GZ-psycholoog ben je welkom om te reageren.
 • We investeren graag in je en bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
 • Je benadert cliënten vanuit een open en menselijke visie;
 • Je bent enthousiast over onze behandelvisie waarin nabijheid en gelijkwaardigheid centraal staan;
 • Je gaat samen met het team de uitdaging aan om verder te kijken dan de symptomen alleen.


Hebben wij je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Vivianne Janson. Zij is bereikbaar via 06-36220531 - janson@humanconcern.nl - Klik hier om te chatten met Vivianne. Wil je liever eerst informeel kennismaken met een van onze inhoudelijke collega’s via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Laat het Vivianne weten.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do