Skip to content

GZ-psycholoog eetstoornissen

Tilburg€ 4.381 - € 6.973 per maandHuman Concern Tilburg

Functieomschrijving

Ben jij GZ-psycholoog werk je graag nauw samen in teamverband en wil je je inzetten voor de doorontwikkeling van onze behandelvisie voor eetstoornissen? Human Concern is de nummer 1 als het gaat om cliënttevredenheid (8.7) en boekt behandelresultaten waar we trots op zijn. Ons onderzoeksteam analyseert continu hoe wij cliënten nog beter kunnen helpen. Op basis van de nieuwste inzichten zijn wij ons team van regiebehandelaren aan het uitbreiden. Wil je meer weten? Lees dan snel verder en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.


Over Human Concern

Human Concern een gespecialiseerde GGZ instelling voor eetstoornissen die specialistische zorg waaronder CGT, schematherapie en EMDR combineert met zorg vanuit levenservaring. We bieden ambulante, therapeutische behandelingen. Bij Human Concern geloven we in een eclectische benadering waarin niet enkel gefocust wordt op de symptomen van de eetstoornis. Er is ook veel aandacht voor de functie van de eetstoornis, de triggers en instandhoudende factoren. We werken met een specifieke groep cliënten die bewust voor onze therapeutische behandelvisie kiezen en daarvoor ook de benodigde motivatie inbrengen.

Onafhankelijk onderzoek toont aan dat werken vanuit gelijkwaardig, wezenlijk contact een bepalende factor kan zijn voor het succesvol behandelen van eetstoornissen. Vanuit de visie van Human Concern werken wij hiervoor met Ervaringsprofessionals®, dit zijn o.a. GGZ-agogen en basispsychologen die zelf zijn hersteld van een eetstoornis en hebben geleerd om deze ervaring professioneel in te zetten tijdens de behandeling.


Jij als GZ-psycholoog in ons team

Vanuit de visie van Human Concern werk je als GZ-psycholoog in de rol van regiebehandelaar in een gelijkwaardig multidisciplinair team. Het team bestaat onder andere uit een Ervaringsprofessional® die als "kernbehandelaar" de cliënt door het proces begeleidt. Vanuit jouw vakinhoudelijke expertise als GZ-psycholoog ondersteun je de Ervaringsprofessionals® vanuit de verlengde arm constructie. Daarnaast geef je werkbegeleiding en werk je waar nodig het behandelplan verder uit. Je kijkt naar de casuïstiek, behandelt mee en draagt samen met de locatiemanager zorg voor een goed lopend behandeltraject. Afhankelijk van je persoonlijke interesse ben je nauwer betrokken bij de behandeling en zet je eigen expertises zoals EMDR of schematherapie in. Het is ook mogelijk om je juist meer te richten op ondersteuning in de vorm van duaal management op de locatie en verdere professionalisatie. Regiebehandelaren van de verschillende Human Concern vestigingen komen regelmatig samen voor intervisie en om te werken aan de doorontwikkeling van de behandelvisie.

 

Binnen het team in Tilburg heerst een open cultuur waarin kwetsbaarheden en krachten worden gedeeld. Het team omschrijft zichzelf als zelfbewust, beeldend en met een groot empathisch vermogen. Tijdens de gezamenlijke lunch worden diepgaande en luchtige onderwerpen met elkaar afgewisseld. We staan graag in verbinding met elkaar en vinden het belangrijk dat een nieuwe collega kan bijdragen aan de saamhorigheid.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Een ‘onverwachte’ verdieping in persoonlijke en professionele ontwikkeling (dit geven collega’s aan);
  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan zowel de organisatie en het team als de behandelvisie;
  • Een zeer sfeervol ingericht pand;
  • Arbeidsvoorwaarden en je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek. Ook als zelfstandig GZ-psycholoog ben je welkom om te reageren.
  • We investeren graag in je en bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
  • Je bent enthousiast over onze behandelvisie waarin nabijheid en gelijkwaardigheid centraal staan;
  • Je gaat samen met het team de uitdaging aan om verder te kijken dan de symptomen alleen;
  • Je krijgt energie van een rol in de doorontwikkeling van onze behandelvisie.


Hebben wij je interesse gewekt?
Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Vivianne Janson | janson@humanconcern.nl 06-36220531. 

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do