Skip to content

GZ-psycholoog of orthopedagoog- generalist kind & jeugd

Harderwijk€ 3.825 - € 5.848 per maandDokter Bosman Harderwijk

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist die het leuk vindt om ons team te helpen verstevigen, structuur te geven en te helpen uitbouwen? Ben je er bovendien voorstander van om na diagnose een persoonlijke aanpak te maken voor onze cliënten? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Als het bouwen en eigen regie je aanspreken, hebben wij een leuke functie bij ons superleuke team in Harderwijk.


Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.


Werken bij Dokter Bosman Harderwijk

Wij zoeken voor ons team een regiebehandelaar die ook zelf behandelt. Behandelmethoden die wij toepassen zijn onder andere CGT en EMDR. We zijn een enthousiast en gezellig team van 8 personen, die het belangrijk vindt dat iedereen plezier heeft in wat hij doet. Om de kwaliteit te waarborgen en onze kennis up-to-date te houden zijn we allemaal actief in het volgen van scholingen en opleidingstrajecten. Wij vinden flexibiliteit belangrijk, zowel naar onze cliënten als collega's. Er is veel ruimte voor de inbreng van je eigen creativiteit.

De locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (2 min. lopen vanaf het station). Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Vereisten

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je bent regiebehandelaar binnen het team en beschikbaar tussen de 24 - 32 uur. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie.
Je beschikt over een afgeronde GZ-opleiding en hebt ervaring als regiebehandelaar. Eigenheid en authenticiteit zijn eigenschappen die jou kenmerken. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.


Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je verder bij ons kunt verwachten:

  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ, schaal 65
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals
  • Een gebruiksvriendelijk EPD.


Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Annemarie ter Haar, recruiter. Bereikbaar via aterhaar@dokterbosman.nl en 088-226 81 56. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier. Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do