Skip to content

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist kind & jeugd

Zutphen€ 4.468 - € 5.848 per maandDokter Bosman Zutphen

Functieomschrijving

Ben jij die GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist die graag je specialistische kennis en ervaring inzet om een persoonlijke aanpak te maken voor onze cliënten? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.


Werken bij Dokter Bosman Zutphen
Ons team in Zutphen ziet kinderen en jongeren tussen 6 tot 19 jaar oud met uiteenlopende vormen van klachten en soorten problematiek. Wij vinden dat je een kind of jongere niet los kunt zien van zijn context Dat betekent dat wij een systemische blik in zowel de diagnostiekfase als de behandeling belangrijk vinden. We gaan er vanuit dat iedere ouder/verzorger het beste voor heeft met zijn kind. We doen diagnostiek en geven psycho-educatie en ouderbegeleiding en maken daarbij ook gebruik van online behandelmodules.
We zijn een enthousiast, gezellig en kundig multidisciplinair team van 8 personen, waarbij we werkplezier een belangrijke factor vinden. Om de kwaliteit te waarborgen en onze kennis up-to-date te houden zijn we allemaal actief in het volgen van scholingen en opleidingstrajecten. Regiebehandelaren krijgen hiervoor per jaar een ruim scholingsbudget en verlofuren voor het volgen van cursussen (bij een contract van 24 uur of meer). Er is veel ruimte voor de inbreng van je eigen creativiteit en ideeën. Zo blijven we continu vernieuwen. Wij vinden flexibiliteit belangrijk, zowel naar onze cliënten als collega’s.

Vereisten

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken voor ons team in Zutphen een regiebehandelaar die ook zelf behandelt. Behandelmethoden die wij toepassen zijn CGT, EMDR, ACT, PMT en systeemtherapie. Ervaring met schematherapie is een pre, zodat jij ons team daarin kunt aanvullen. Je bent verantwoordelijk voor het voeren van intakegesprekken, evaluatiegesprekken en voor de inhoud van de behandeling. Je denkt mee in ons Multidisciplinair overleg (MDO), geeft werkbegeleiding en supervisie aan collega’s. Jij hebt de regie en behandelt ook je eigen cliënten.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ
  • Het betreft een tijdelijke functie voor minimaal 7 maanden met kans op verlenging
  • Behandelen vanuit persoonlijke aanpak
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
  • Enthousiaste, bevlogen collega ’s die gericht zijn op samenwerken
  • Een gebruiksvriendelijk EPD
  • We zitten in een modern pand dat van alle gemakken is voorzien. Onze locatie ligt vlakbij het gezellige stadscentrum van Zutphen. In de pauze zijn we daar na werktijd wel eens te vinden voor een lunchwandeling of drankje. Onze locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (5 minuten lopen vanaf Station Zutphen). Je kunt gratis voor het pand parkeren.


Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar. Bel 088 226 81 56 - aterhaar@dokterbosman.nl. Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier! Direct solliciteren kan ook: we zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do