Skip to content

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist kind & jeugd

Rotterdam€ 3.835 - € 5.848 per maandForta Jeugd Rotterdam

Functieomschrijving

Voor onze nieuwe kind en jeugd poli zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog / Orthopedagoog-generalist. Vanuit Rotterdam Zuid bieden wij diagnostiek en (ambulante) behandeling in combinatie met e-health programma’s. Verder bieden we specialistische behandeling bij het gezin thuis. Deze integrale specialistische jeugdhulp thuis bieden wij aan vanuit ons samenwerkingsverband Thuis Team Jeugd (TTJ). Dit doen we voor kinderen en jongeren tussen de vier en zeventien jaar die te maken hebben met emotionele klachten, gedragsproblemen en/of schoolproblematiek. Het is mogelijk om de SGGZ-zorg werkzaamheden op de poli te combineren met integrale jeugdhulp bij de gezinnen thuis. Sla jij de brug tussen de enkelvoudige SGGZ-zorg op locatie en integrale jeugdhulp bij de gezinnen thuis.


Forta Jeugd biedt specialistische GGZ aan. Wij werken hierbij vanuit een handelings- en systeemgerichte visie. Dat wil zeggen dat we de klachten altijd plaatsen binnen de context van het kind of de adolescent: vrienden, gezin en school. Onze behandelingen zijn gebaseerd op cognitieve gedragstherapie (CGT), met affiniteit op het gebied van ACT en schematherapie. We bieden individuele begeleiding, behandelingen en groepsbehandelingen. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken middels beeldbellen en therapieland (e-health) aan de behandeldoelen. Er zijn zeer goede faciliteiten om online te werken.

Verder bieden we specialistische behandeling bij het gezin thuis. Deze integrale specialistische jeugdhulp thuis bieden wij aan vanuit ons samenwerkingsverband Thuis Team Jeugd (TTJ). Vanuit TTJ bieden wij samen met Prokino Zorg specialistische ambulante gezinsbegeleiding en behandeling (SAG) aan voor kinderen, jongeren en/of het gezin thuis. Wij bundelen onze krachten, ieder vanuit eigen expertise zodat we samen een netwerk van zorg bundelen rondom de cliënt. Wij werken vanuit een systeemgerichte visie en streven ernaar om de meest efficiënte en effectieve behandeling te bieden.

Zowel op de poli als binnen TTJ, voer je samen met een collega (basispsycholoog, orthopedagoog of specialistische ambulant gezinsbegeleider) intakes uit en bied je ondersteuning (werkbegeleiding) bij het vervolgtraject op het gebied van (psycho)diagnostiek en behandeling. Samen met je basispsycholoog/orthopedagoog of SAGger stel je als regiebehandelaar de gewenste doelen op, evalueer je deze in de tussentijd en stel je deze bij waar nodig. Als behandelaar voer je daarnaast zelf de complexere (SGGZ) behandelingen, groepsbehandeling, ouderbegeleiding en gezinsgesprekken uit. Bij deze functie gaan we er vanuit dat je participeert in overleg en intervisie. Je bundelt de krachten, niet alleen binnen het gezin maar ook tussen collega's en de samenwerkingspartners. Bij spoed of meer specialistische vragen ben jij het aanspreekpunt, zowel inhoudelijk, op teamniveau als in de werkprocessen. Het begeleiden, superviseren en enthousiasmeren van basispsychologen, orthopedagogen en SAGgers voor jou ook een logisch toevoeging van je functie.


Naast onze locatie in Schiedam, gaan wij uitbreiden met een locatie in Rotterdam Zuid. We zijn daarom op zoek naar een GZ-psycholoog / orthopedagoog-generalist die een bijdrage willen leveren aan de doorontwikkeling van de integrale specialistische jeugdhulp binnen Rijnmond. Deze functie is te combineren met andere neventaken zoals de doorontwikkeling van specialistische ambulante gezinsbegeleiding en behandeling binnen het Thuis Team Jeugd. Binnen Thuis Team Jeugd (TTJ) hebben we ook behandelaar die onze consultatiefunctie voor alle woonvormen van onze samenwerkingspartner Prokino wil gaan vormgeven en een consultatieteam wil gaan ontwikkelen. Tot slot zoeken we een regiebehandelaar met affiniteit met e-health. 

Vereisten

Wat mag je van ons verwachten?

Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkplezier voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de cao GGZ - dat wist je natuurlijk al. Wij zijn een relatief kleine organisatie, met korte lijnen en een informele sfeer. Het is uitstekend georganiseerd met een duidelijk verwachtingsmanagement. Daarvoor gaan wij graag met je in gesprek. De verwachtingen stemmen we graag in een vroeg stadium met elkaar af. 

 • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • In overleg zijn er mogelijkheden voor opleidingen, workshops en congressen;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • De uren en werkdagen zijn bespreekbaar, de functie is te vervullen vanaf 16 uur per week;
 • Deze functie is te vervullen in Schiedam en/of Rotterdam Zuid;
 • Als (regie)behandelaar is je salariëring in FWG 65 en afhankelijk van hetgeen je meebrengt.


Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding als GZ-psycholoog, psychotherapeut of registratie als orthopedagoog generalist NVO;
 • Affiniteit met cognitieve gedragstherapie en systemisch werken;
 • Interesse in een brede (en multicomplexe) doelgroep, affiniteit en ervaring met behandeling van jongeren;
 • Lidmaatschap van de VGCt, NVRG of de bereidheid dit te verkrijgen;
 • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Hebben wij je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Vivianne Janson. Vivianne Janson is bereikbaar via 06-36220531 - janson@forta.nl - Klik hier om te chatten met Vivianne. Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaking met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do