Skip to content

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist kind & jeugd

Gouda€ 4.468 - € 5.848 per maandForta Jeugd Gouda

Functieomschrijving

Heb jij interesse in een brede (en multicomplexe) doelgroep, affiniteit en ervaring met behandeling van jongeren? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog of Orthopedagoog-generalist voor onze locatie in Gouda. 


Forta Jeugd biedt basis- en specialistische GGZ. Wij bieden diagnostiek en behandeling in combinatie met e-health programma’s. Dit doen we voor kinderen en jongeren tussen de vier en achttien jaar die te maken hebben met emotionele klachten, gedragsproblemen en/of schoolproblematiek. Wij werken hierbij vanuit een handelingsgerichte visie. Behandelinhoudelijk is Forta Jeugd Gouda gedragstherapeutisch georiënteerd met affiniteit op het gebied van transdiagnostisch (ACT, emotieregulatie) en systemisch werken. Het team is sterk in complexe diagnostiek. Naast onze poli in Gouda, hebben wij een polikliniek in Schiedam en bieden wij begeleiding en behandeling binnen wijkteams Vlaardingen en Schiedam. Het team van Gouda (9 collega's) bestaat uit een klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog, basispsychologen/orthopedagogen, een ambulant begeleider, psychomotorisch therapeut, een psychiater en twee secretaresses. Het is een divers team met extraverte en introverte collega's; een mix van sociale, creatieve, toegewijde en goed luisterende collega's. De een stelt je een kritische vraag en de ander weet altijd een reden te vinden om te lachen. 


Als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist ben je (regie)behandelaar voor de basis- en specialistische GGZ. Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met schematherapie en jongvolwassenen. De werkzaamheden zijn afwisselend. Je verricht intakes, draagt bij aan psychodiagnostisch onderzoek en zorgt voor de uitvoering van behandelingen. Er is ruimte voor het geven van psychotherapie, het draaien van groepen en het werken met systemen. Superviseren in het kader van opleidingstrajecten, een rol als praktijkopleider voor PioG's of een rol als e-healthcoordinator behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast participeer je in (beleids)overleg en intervisie. Krachten weet je de bundelen, bij meer specialistische vragen of spoed ben jij aanspreekpunt voor collega's en samenwerkingspartners. Je voert regie in afstemming met collega GZ-psycholoog en klinisch psycholoog. Het is mogelijk om ook op andere vlakken betrokken te zijn binnen de organisatie zoals de afwisseling als docent bij Forta Opleidingen. Wij gaan graag met je in gesprek over je wensen. 

Vereisten

Wat mag je van ons verwachten?

Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkplezier voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de cao GGZ. Wij zijn een relatief kleine organisatie, met korte lijnen en een informele sfeer. Het is uitstekend georganiseerd met een duidelijk verwachtingsmanagement. De verwachtingen stemmen we graag in een vroeg stadium met elkaar af.

  • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
  • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s en basispsychologen;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • In overleg zijn er mogelijkheden voor opleidingen, workshops en congressen;
  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
  • Als interim regiebehandelaar of zzp'er ben je ook welkom om te reageren (tijdelijke invulling). 


Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding als GZ-psycholoog of registratie als orthopedagoog generalist NVO;
  • Affiniteit met cognitieve gedragstherapie en schematherapie;
  • Interesse in een brede (en multicomplexe) doelgroep, affiniteit en ervaring met behandeling van jongvolwassenen;
  • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.

Hebben wij je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Vivianne Janson. Vivianne Janson is bereikbaar via - 06-36220531 - janson@forta.nl - Klik hier om te chatten met Vivianne. Wil je liever eerst algemeen kennismaken? Dat kan ook! Laat het Vivianne weten. Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do