Skip to content

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist Teamleider (kind & jeugd)

Nederland, Noord-Brabant, HankForta Jeugd Hank

Functieomschrijving

Wij, FortaGroep Hank, zijn op zoek naar een ondernemende GZ-psycholoog, orthopedagoog generalist of psychotherapeut. Een initiatiefrijke collega die het huidige kind- en jeugd aanbod in Hank kan uitbreiden en door ontwikkelen tot een afdeling Jeugd.


Over de functie
Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitbreiden en doorontwikkelen van FortaGroep Hank Jeugd. In deze rol ben je betrokken op beleidsmatig niveau en inhoudelijk op teamniveau in de werkprocessen. We waarderen eigen initiatief en meedenken. De teamleiderstaken worden gecombineerd met behandelen en regiebehandelaarschap. Als teamleider heb je de verantwoording van aansturing, ondersteuning en coördinatie van medewerkers voor kind & jeugd. Als regiebehandelaar voer je samen met basispsychologen/orthopedagogen intakes uit en je biedt ondersteuning (werkbegeleiding) bij het vervolgtraject op het gebied van (psycho)diagnostiek en behandeling. Als behandelaar voer je complexere behandelingen, groepsbehandeling, ouderbegeleiding en gezinsgesprekken uit. De behandelingen zijn online (volledig digitaal en E-health), blended én face-to-face op locatie. Je verricht (tweede) intakes en draagt bij aan diagnostiek op het gebied van diverse DSM-5 stoornissen zoals angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stressstoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Therapeuten, basispsychologen/orthopedagogen en psychologen in opleiding biedt je werkbegeleiding en supervisie. Je participeert in overleg en intervisie. Je draagt bij aan een optimaal zorgaanbod en efficiënte bedrijfsvoering. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de relatiebeheer met zorgpartners zoals verwijzers, andere GGZ instellingen en wijkteams in omgeving.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding als GZ-psycholoog, psychotherapeut of registratie als orthopedagoog generalist NVO;
 • Affiniteit en ervaring met het opzetten van teams/locaties;
 • Affiniteit met cognitieve gedragstherapie (ACT, schematherapie) en systemisch werken;
 • Lidmaatschap van de VCGt, NVRG of de bereidheid dit te verkrijgen;
 • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

 • Het betreft een functie welke vanaf 24 uur per week bekleed kan worden;
 • Er is een mogelijkheid tot aansturing van meerdere teams;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Bij- en nascholingsmogelijkheden;
 • Een enthousiast, veelzijdig en deskundig team;
 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform cao GGZ;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


FortaGroep Hank Jeugd

De locatie in Hank is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor kinderen, jongeren en volwassenen (vanuit de BGGZ en SGGZ). Omdat de locatie niet te groot is, maar wel een zeer breed aanbod van hulp heeft, zijn we onderscheidend in de omgeving. Hank bestaat uit een gedreven team dat werkt vanuit een systeemvisie en daarbij kwaliteit en een persoonlijke benadering nastreeft. Het team van BIG-geregistreerde behandelaren is goed op elkaar ingespeeld. Onze collega’s delen graag nieuwe ideeën. Er zijn duidelijke verwachtingen, ruimte voor overleg en samenwerken is erg belangrijk. Er heerst een open en professionele sfeer. 

FortaGroep Hank Jeugd biedt diagnostiek en ambulante GGZ behandeling voor kinderen en adolescenten in de leeftijd van vier tot en met zeventien jaar met psychiatrische problematiek, emotionele klachten, gedragsproblemen en/of schoolproblemen. Wij werken vanuit een handelings- en systeemgerichte visie. Dat wil zeggen dat we de klachten altijd plaatsen binnen de context van het kind of de adolescent: vrienden, gezin en school. Qua behandeling is Forta CGT georiënteerd, met affiniteit op het gebied van ACT en schematherapie. Wij willen zo breed mogelijk zorg kunnen bieden. We besteden aandacht aan individuele en teamvorming-/ontwikkeling. Wij vinden zorgvuldige indicatiestelling belangrijk dus wegen zo vroeg mogelijk welke hulp passend is. Ook geloven wij in het belang van een goede organisatie van het zorglandschap en een prettige samenwerking met collega-instellingen. Kwaliteit en ontwikkeling staan centraal met de meest recente evidence based behandelmethoden en E-health. 

De FortaGroep staat voor samen, toekomstgericht verbeteren in de GGZ. 100% tevreden cliënten en medewerkers. We hebben korte communicatielijnen, werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Er is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Vanuit ons eigen opleidingscentrum zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil. Een goede sfeer en plezier op de werkvloer vinden wij belangrijk!


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Vivianne Janson - 06-36220531 - janson@forta.nl