Skip to content

GZ-psycholoog op interim of ZZP basis voor 24u

CastricumDokter Bosman Castricum

Functieomschrijving

Wij zoeken per direct een bevlogen GZ-psycholoog die helpt cliënten hun veerkracht te vinden. Wil jij graag jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Iets voor jou? Dan ben je van harte welkom in ons team in Castricum. 


Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar een persoonlijke aanpak. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.


Werken bij Dokter Bosman Castricum

Ons team bestaat uit acht collega´s, waaronder basispsychologen, GZ-psychologen, een psychiater en een gastvrouw. In het team is veel expertise op gebieden als EMDR, ADHD, trauma, zelfbeeld en (lichte) persoonlijkheidsproblematiek. We werken graag met een persoonlijke aanpak. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. We zijn een een leuk, energiek, enthousiast, leergierig en sociaal team. Wij delen de ruimte met het kind en jeugd team.


Wat ga je doen

Je doet gaat zowel intake en diagnostiek als de behandeling van onze cliënten. Behandelmethoden die wij in ons team gebruiken zijn vooral CGT, ACT, EMDR en schematherapie. Je bent ook regiebehandelaar in samenwerking met de basispsychologen. In deze rol is het geven van werkbegeleiding en het samen uitvoeren van evaluatiegesprekken onderdeel van wat je gaat doen.

Vereisten

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je beschikt over een afgeronde GZ-opleiding met minimaal drie jaar ervaring als GZ-psycholoog. Je hebt ook ook ervaring opgedaan om werkbegeleiding te geven aan basispsychologen. Ervaring met bovengenoemde behandelvormen is een must.


Wat wij bieden

Eigen regie is een belangrijk onderdeel van mentale gezondheid. Daarom stellen cliënten bij aanmelding persoonlijke gezondheidsdoelen op. Samen met je cliënt werk je naar deze ‘stip op de horizon’ toe. Hoe je dat doet, bepaal jij zelf, er is geen vast behandelprotocol. We vertrouwen erop dat je met je kennis en kunde zelf het beste weet hoe je de cliënt kunt helpen. Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om je talenten en creativiteit optimaal in te zetten.


Standaard meegeleverd:

  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Enthousiaste, betrokken en gezellige collega´s
  • Werken in kleine teams met korte lijnen
  • Een gebruiksvriendelijk EPD


Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar, recruiter. Bereikbaar via aterhaar@dokterbosman.nl en 088-226 81 56. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier. Direct solliciteren kan uiteraard ook! We horen graag van je!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do