Skip to content

GZ-psycholoog PTSS

WeertPSYTREC Weert

Functieomschrijving

Wij zijn een gespecialiseerde GGZ instelling en richten ons exclusief op de behandeling van (complexe) PTSS (posttraumatische stressstoornis). Dit doen we op innovatieve wijze om vervolgens zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen. Voor onze vestiging in Weert zoeken wij een GZ-psycholoog, die samen met ons mensen met de diagnose PTSS succesvol kan behandelen!


Over de functie

Als GZ-psycholoog behandel je bij PSYTREC middels EMDR en Exposure cliënten met ernstige en complexe PTSS. Je treedt op als regiebehandelaar voor cliënten. Dit betekent dat je betrokken bent bij de intake en indien nodig contact hebt met verwijzers of betrokken behandelaars. Tijdens de behandeling ben je verantwoordelijk voor een aantal cliënten waarbij je het proces nauwkeurig volgt en de behandeling bijstuurt indien gewenst. Je participeert in het dagelijks multidisciplinair overleg met collega behandelaren en draagt bij aan het diagnostisch onderzoek. Het behandelen is te combineren met wetenschappelijk onderzoek of docentschap.



PSYTREC

PSYTREC is een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van (complexe) PTSS (posttraumatische stressstoornis). Dit wordt gedaan op een innovatieve wijze om vervolgens zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen. Wij hebben twee behandellocaties, één in Bilthoven en één Weert, met een capaciteit van opgeteld ruim 54 cliënten. Zij ondergaan een zeer intensief programma van 1-2 weken; een deel van de cliënten overnachten in de kliniek en ander deel van de cliënten volgt de behandeling online. Bijna 75% van de behandelde cliënten verliest na behandeling de diagnose PTSS en bij meer dan 90% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Dit zijn uitzonderlijk goede resultaten; waar wij trots op zijn!

Op de locatie wordt individuele behandeling, begeleiding en ondersteuning geboden voor PTSS-cliënten. Het gaat om kortdurende intensieve behandeling waarin meerdere trauma’s behandeld worden. Tijdens een behandeling wordt er met wisselende therapeuten gewerkt om het grootste effect te behalen. De behandellocaties zijn ruim opgezet. Er is veel ruimte voor privacy en sportgelegenheid. Er is onder andere een hindernisbaan op de locaties aanwezig. De buitensportactiviteiten zijn een bijzonder onderdeel van de behandeling. PSYTREC biedt als enige GGZ-instelling in Nederland het unieke Activerende Sport- en Bewegingsprogramma. Daarnaast zijn er op de locaties slaapkamers, verschillende behandelkamers en centrale ruimtes waaronder een professioneel restaurant.

Je werkt in teamverband en leert dus veel van elkaar. Het is een ondernemend team met veel ambitie. Het onderlinge contact tussen collega’s en professoren is laagdrempelig. Als team blijven wij voortdurend vernieuwen en lopen voor op kennis en kunde over PTSS.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde post master opleiding tot GZ-psycholoog met BIG registratie;
  • Affiniteit met Exposure, EMDR en PTSS.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Specialisatie in behandeling van complexe PTSS. Je wordt meegenomen in de laatste ontwikkelingen over onze evidence-based behandelingen;
  • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s (junior, medior en senior);
  • Ruimte voor meedenken en creativiteit;
  • Werken in een hecht team met een goede dosis humor;
  • Arbeidsvoorwaarden, salariëring en reiskostenvergoeding conform cao GGZ;
  • Wij investeren graag in je, wij bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Ook GZ-psychologen met een andere baan, een eigen praktijk of als zelfstandig ondernemer (als oproepkracht voor minder uren) zijn van harte welkom!


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Vivianne Janson - 06-36220531 - janson@psytrec.nl - Klik hier om te chatten met Vivianne.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vrij

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, woe, do

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do